Βαθμολογία

Το πήρε από νωρίς με τον Τσιόπα

Ακόμα μια νίκη στον 3ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ, κατάφερε να πάρει ο Όλυμπος Γόννων, που κέρδισε με σκορ 1-0 τον Όλυμπο Καρυάς και συνέχισε να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα από νωρίς και να το διατηρήσουν μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, στο 12ο λεπτό του αγώνα, ο Τσιόπας με απεθείας εκτέλεση φάουλ, κατάφερε να κάνει το 1-0, ενώ στην συνέχεια ο ίδιος παίκτης έχασε και κάποιες ευκαιρίες για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, οι Γόννοι απείλησαν και με τον Καλούση, ενώ η Καρυά είχε κάποιες καλές στιγμές με τους Κώστα και Ορέστη Δάσσιο, όπως επίσης και με τον Λευτέρη Καβαρατζή. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 80ο λεπτό, αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κώστας Δάσσιος.

Όλυμπος Γόννων(Αχιλλέας Μάντζιαρης): Καραναστάσης, Κανταρίνος, Τσιντζιλώνης, Τσιαπλές(86’ Πραγκαφίλης), Τσιόπας(78’ Καλούσης), Τσούγιας, Ντόι, Μαργκεκάι, Μάντζιαρης Ν., Καναβούρας(74’ Μάντζιαρης Στ.), Ριζούλης.

Όλυμπος Καρυάς(Χρήστος Δάσσιος-Γιάννης Καραγκόγκος): Καρακώστας, Δάσσιος Γρ., Δάσσιος Ορ., Στεργιούλας, Δάσσιος Χρ., Δάσσιος Κ., Αλεξόπουλος Αχ., Αλεξόπουλος Στ., Καραγκόγκος(60’ Παναγιωτόπουλος), Μανούσιος, Καβαρατζής Λ.

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Στεργίου, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης