Βαθμολογία

6αρα τα Βούναινα!

Με το εντυπωσιακό σκορ 6-0 τα Βούναινα επικράτησαν του Ναρθακίου και είναι πλέον στην κορυφή! Το τελικό αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του. Στο 12’ ο Παλάσκας μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ. Στο 20’ εκτέλεσε φάουλ ο Τσαπράζης και έκανε το 2-0. Στο 38’ σουτ του Μερτζανίδη μέσα από την περιοχή και 3-0.

Στο 50’ ο Δαούλας με κεφαλιά έκανε το 4-0, στο 70’ ο Αθαναηλίδης με σουτ διαγώνιο μέσα από την περιοχή έκανε το 5-0 και στο 85’ ο Τσαπράζης με σουτ μέσα από την περιοχή το 6-0.

Για το Ναρθάκι δύο οι καλές στιγμές, στο 20’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Παπανικολάου, πήρε ο Μπούσιας και από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ματούλα. Στο 82’ από δεξιά πήρε ο Σίσκος Κ. και με έξοχη ενέργεια έκανε το σουτ του που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Βούναινα (Χρήστος Χατζηλιάδης): Ματούλας, Τριτόπουλος, Χριστοδούλου (50’ Αγγλόπουλος Δ.), Παλάσκας, Φαρμάκας, Γκέκας, Σάλτας (55’ Τικταπανίδης), Τσαπράζης Σ, Μερτζανίδης, Δαούλας (55’ Αθαναηλίδης), Τσάτσος.

Ναρθάκι (Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Ατόσογλου, Λελετζής Θ. (75’ Σίσκος Κ.), Λελετζής Σ., Τσιγαρίδας, Σίσκος Π., Καπετάνος Χ., Μπούσιος, Ζαγγανάς (46’ Καπετάνος Γ.), Παπανικολάου, Αναγνωστόπουλος, Μπασδάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης Χ., Κοντοβασίλης Ν., Ντελέζος Θ.

Βάσω Γκατζούλη