Βαθμολογία

Μεγάλο διπλό για τον Άγιο Θωμά!

Ένα πολύ δυνατό και καλό παιχνίδι που ήταν ντέρμπι έγινε στο γήπεδο του Ελευθεραί ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον Άγιο Θωμά. Στο 27’ όμως ο Χατζηλιάδης ήταν εκείνος που ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ, έκανε το 0-1 για την ομάδα του και έδωσε τη νίκη.

Οι μονομαχίες ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν πολλές, το Ελευθεραί στο 12’ είχε ένα καλό σουτ με τον Καββαδία, απέκρουσε ο Παπαρδέλας, στο 18’ ο Άγιος Θωμάς με τον Χατζηλιάδη απέκρουσε ο Μπακαρός, στο 36’ σουτ του Ζαφείρη απέκρουσε ο Παπαρδέλας και στο 38’ για τον Άγιο Θωμά με τον Καλούση έβγαλε ο Μπακαρός.

Το Ελευθεραί παρότι είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων κυρίως με Καββαδία και Ζαφείρη δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Στο 42’ ο Άγιος Θωμάς διαμαρτύρεται για πέναλτι ύστερα από χέρι μέσα στην περιοχή, στο 79’ το Ελευθεραί έχασε μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο Ευστρατίου έπιασε ένα καλό σουτ, έβγαλε εντυπωσιακά ο Παπαρδέλας. Και στο 81’ για τον Άγιο Θωμά, από ένα σουτ για Γελαλή και Καλούση, έβγαλε όμορφα ο Μπακαρός.

Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Μπακαρός, Καρβούνης, Αντωνόπουλος Β. (62’ Μπαντούκας), Μέκρας Χ., Σαράντης, Μέκρας Γ., Καραγιάννης, Θεοδώρου, Ζαφείρης, Ευστρατίου (80’ Καδράκος), Καββαδίας.

Άγιος Θωμάς (Βασίλης Κυριάκος): Παπαρδέλας, Μπρατσιάλης, Πανέτσος, Πρασσάς, Μηλιώνης, Αραπατσάνης, Τζήκας, Καραγιάννης (74’ Σαλοκανάς), Ευαγγέλου (62’ Γελαλής), Καλούσης, Χατζηλιάδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης Α., Τέγος Δ., Κοτούμπας Ν.

Βάσω Γκατζούλη