Βαθμολογία

Δεν (Χ)άρηκε κανείς

Ένα πολύ μέτριο ποιοτικά παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το μεσημέρι στο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης». Ο Τοξότης Λάρισας υποδέχθηκε την Αναγέννηση Πουρναρίου, με τους γηπεδούχους να «καίγονται» για τους βαθμούς, αφού είναι στα… χαμηλά της Β’ ΕΠΣΛ και τους φιλοξενούμενους να είναι σαφώς σε καλύτερη βαθμολογική θέση και να μην έχουν το ίδιο άγχος.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Τελικά οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό στο τελικό 0-0 που «πάγωσε» τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο παρά το τσουχτερό κρύο.

Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και γενικά δεν ήταν καλό. Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» για ένα ακυρωθέν γκολ στην αρχή, ενώ το Πουρνάρι είχε κάποιες καλές στιγμές στην επανάληψη.

Στο 11’ ο Κίτσιος εκτέλεσε του φάουλ, έφυγε η μπάλα από τα χέρια του τερματοφύλακα Κρητικού Γ., ο Τάκε από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτα, αλλά ο διαιτητής σφύριξε φάουλ στον τερματοφύλακα και το γκολ δεν μέτρησε.

Στο 36’ σέντρα – σουτ του Νταναβάρα, με δυσκολία έδιωξε ο κίπερ. Στο 38’ κόρνερ ο Ζιούστης, κεφαλιά ο Τατίας, δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας. Στο 55’ φάουλ ο Τατίας, με γροθιές έδιωξε ο τερματοφύλακας.

Στο 64’ σουτ του νεαρού Κορομηλά μέσα στην περιοχή, την τελευταία στιγμή έσωσε ο τερματοφύλακας. Στο 87’ μακρινό σουτ του Σαπουνά, κόντραρε η μπάλα και κατέληξε άουτ.

Τοξότης (Χρήστος Γκάτας): Μπρούτσος, Καραλής, Τσέλα, Τσακνάκης, Ζιάκος, Σαπουνάς, Νταναβάρας (51’ Κορομηλάς), Τσούτσος, Κάνο (65’ Ζαχαράκης), Κίτσιος (87’ Καλτσογιάννης).

Πουρνάρι (Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Γ., Παλαμιώτης, Κρητικός Θ., Ντίνας, Δημόπουλος, Βασίλεβ, Τατίας, Κρητικός Μ. (65’ Παπαρίσης), Ζαϊρές (87’ Κακαγιάννης), Τσιαμούρας (79’ Ρακιντζόγλου), Ζιούστης.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής Γ., Μπάρκας Θ., Παπαχατζής Α.