Βαθμολογία

Ο Ζήσης Ντελόπουλος για την ΑΕΛ (Video)

Την απογοήτευση του κόσμου της Λάρισας επιχείρησε να εξηγήσει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ζήσης Ντελόπουλος, τονίζοντας την ανάγκη να συνεχιστεί η προσπάθεια. Παράλληλα, άφησε ανοιχτό το θέμα του προπονητή!

Στην τηλεόραση του ASTRA TV φιλοξενήθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Ζήσης Ντελόπουλος κι αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τη θεσσαλική ομάδα, παραδεχόμενος παραδέχθηκε πως υπάρχει θέμα «Τζαναβάρα».

Ο Ζήσης Ντελόπουλος αρχικά αναφέρθηκε στην προσφορά του Βαγγέλη Πλεξίδα στην ομάδα όταν κανείς άλλος δεν μπήκε μπροστά για να επαναφέρει την ΑΕΛ στις μεγάλες κατηγορίες: «Ο Βαγγέλης Πλεξίδας ανέλαβε την ομάδα ενώ είχε διαλυθεί, την πήρε στη Γ’ Εθνική, έκανε ένα πολύ καλό ρόστερ, έκανε πρωταθλητισμό στη Γ’ Εθνική και τα κατάφερε. Την επόμενη χρονιά (φέτος) θέλησε και πάλι να κάνει πρωταθλητισμό, που κατά την προσωπική μου άποψη δεν είναι καθόλου εύκολο, έφερε 30 ποδοσφαιριστές, νέο προπονητή και δαπάνησε πάρα πολλά χρήματα. Το παράπονό του είναι και για μένα έχει δίκιο, πως είχε μόλις 270 διαρκείας και έχει έναν πολύ χαμηλό μέσο όρο εισιτηρίων.

Τους λόγους που δεν μπόρεσε να κρατήσει η ομάδα ένα μέρος του κόσμου που έδωσε το παρών στο ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν τους γνωρίζω, γιατί τότε δεν ήμουν στην διοίκηση. Όμως θέλω να πω πως και ο κόσμος έχει τα δίκια του. Ειδικά οι «Monsters» που δίνουν σε κάθε ματς τον αγώνα τους από το πέταλο του γηπέδου. Σίγουρα υπήρξε απογοήτευση από τα αποτελέσματα με τον Ολυμπιακό Βόλου, όπως απογοητευμένοι είμαστε και εμείς. Όμως οι φίλαθλοι πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα τόσο στα εύκολα αλλά πολύ περισσότερο στα δύσκολα. Τώρα η ομάδα διανύει μία δύσκολη περίοδο. Εγώ προσωπικά επέλεξα να βοηθήσω στα δύσκολα με τις δυνάμεις που έχω.

Καταλαβαίνω πως η ομάδα αγωνιστικά δεν βοήθησε. Δεν κέρδισε ένα ντέρμπι. Και εμείς απογοητευμένοι είμαστε αλλά δεν πρέπει να τα παρατήσουμε. Η ΑΕΛ είναι μεγάλη ομάδα και το όνειρό μας είναι να την οδηγήσουμε σε επιτυχίες όπως αυτές του παρελθόντος. Δεν αρνούμαστε πως κάναμε λάθη και θα γίνουν και στο μέλλον, όμως να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Δεν φταίμε μόνο εμείς σαν διοίκηση. Δεν υπάρχει κάποιο μαγικό ραβδί. Ας βοηθήσει και ο κόσμος».

Ο κ. Ντελόπουλος μίλησε και για ενδεχόμενη αποχώρηση Τζαναβάρα καθώς όπως είπε δεν τον δικαίωσαν τα αποτελέσματα: «Ο κ. Τζαναβάρας είναι εξαίρετος άνθρωπος, εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός προπονητής. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν τον δικαίωσαν».

Ειδική αναφορά έκανε ο Αντιπρόεδρος της λαρισινής ΠΑΕ στο κομμάτι «διαιτησία» που θεωρεί πως έχει αδικήσει σε πολύ κρίσιμα παιχνίδια την ΑΕΛ: «Πιστεύω ένα θέμα που θα έπρεπε να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα από τα μέσα ενημέρωσης και ειδικά τα τοπικά, είναι η διαιτησία που αντιμετωπίζει φέτος η ΑΕΛ. Υπάρχουν παιχνίδια κρίσιμα που κρίθηκαν από σφυρίγματα διαιτητών. Θα ξεκινήσω από το ματς με τον Ηρακλή που το πέναλτι είναι οφσάιντ, τα δύο πέναλτι που δεν μας έδωσε από τα οποία το ένα ήταν καθαρό, με τη Ζάκυνθο πάλι μας αρνούνται πέναλτι, με τον Ολυμπιακό Βόλου που το γκολ που σημειώσαμε ήταν πεντακάθαρο και μας το ακυρώνει. Όλα τυχαία γίνονται. Μήπως υπάρχει κάποιος πόλεμος εναντίον της ΑΕΛ; Ο στόχος είναι να μην μπει η ΑΕΛ στα playoff. Εγώ αυτό βλέπω και αυτό διαπιστώνω».

Περισσότερα στο ακόλουθο VIDEO

">http://

Πηγή: mikriliga.com