Βαθμολογία

Φαν Χάαλ κατά δημοσιογράφων

Τον εκνευρισμό του Λουίς Φαν Χάαλ προκάλεσαν οι δημοσιογράφοι που τον ρώτησαν για τη σχέση του με τον Ράιαν Γκιγκς, έπειτα από την σκηνή που εκτυλίχθηκε αμέσως μετά τη νίκη (1-0) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Νιούκαστλ.  

Ο Ουαλός αστέρας που βρίσκεται στο πλευρό του Ολλανδού στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» φάνηκε να μην χαίρεται ιδιαίτερα με το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας στο «St. James' Park», με τον Φαν Χάαλ να τον πλησιάζει και να προσπαθεί να τον «συμμορφώσει».

Ήταν φυσικό ακόλουθο να γίνει αντικείμενο συζήτησης στη συνέντευξη Τύπου του Φαν Χάαλ, που αρχικά απάντησε: «Με εκνευρίζει αυτό που λέτε» για να συνεχίσει με αρκετή δόση ειρωνείας: «Ναι έχουμε πολύ κακή σχέση».

Σοβαρεύοντας και όντας φανερά ενοχλημένος, ο Ολλανδός κόουτς είπε: «Είναι φήμες όλα αυτά και με εκνευρίζει που τις ασπάζεστε και ρωτάτε γι' αυτό το θέμα. Όλοι μπορούν να δουν ότι έχουμε εξαιρετική σχέση και δουλεύουμε πολύ καλά. Όχι μόνο με τον Ράιαν, αλλά με όλους. Είμαι ενοχλημένος από ορισμένα πράγματα που βγαίνουν από Μέσα Ενημέρωσης όπως αυτό το συγκεκριμένο».