Βαθμολογία

«Να μη μας αποπροσανατολίσει η διαφορά»

Την προσοχή στους παίκτες του αλλά και τον κόσμο της ομάδας του Κισσαμικού επέστησε ο Σπύρος Μπαξεβάνος εν όψει του αγώνα με τον Εθνικό Πειραιά.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία ομάδα που δείχνει το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, κάτι που φανερώνουν και τα αποτελέσματά της. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή εικόνα και το σερί νικών που έχουμε και ειδικά στην έδρα μας. Νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει η διαφορά των 5 βαθμών από τη 2η θέση, στην οποία βρίσκεται η Κηφισιά.

Πρέπει να δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Γι’ αυτό θέλουμε και τη βοήθεια του κόσμου, να έρθει και να μας βοηθήσει, γιατί νομίζω ότι το αξίζουν και τα παιδιά για την προσπάθεια που έχουν κάνει όλο αυτόν τον καιρό. Το να έχουν μία ηθική υποστήριξη από τον κόσμο θα είναι ανταμοιβή για την προσπάθεια που έχουν κάνει μέχρι τώρα. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου στη συνέχεια του πρωταθλήματος ώστε να επιτευχθεί και ο στόχος της ομάδας. Η βοήθειά τους θα είναι σημαντική, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη», τόνισε.