Βαθμολογία

Βράβευσαν και τίμησαν οι «Βυσσινί Αμαζόνες»

Σε μια κατάμεστη αίθουσα όπου βρέθηκαν πολλοί φίλοι

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα – ουζερί «Λούκουλος» οι «Βυσσινί Αμαζόνες» βράβευσαν και τίμησαν τους χορηγούς που στηρίζουν το σύνδεσμο, τον πρώτο λόγο είχε η βράβευση του κ. Στέλιου και ο Αντώνη Καντώνια που πρόσφεραν τα μέγιστα στην ομάδα της ΑΕΛ καθώς και η βράβευση του Κωνσταντίνου Πηλαδάκη, του μακροβιότερου προέδρου (10 χρόνια) για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα της ΑΕΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η πρώτη βράβευση ήταν για την κυρία Αποστολία Καραουλάνη, καθώς ήταν η πρώτη κοπέλα που είχε την ιδέα να γίνει αυτός ο σύνδεσμός. Το βραβείο έδωσε η πρόεδρος των «Βυσσινί Αμαζόνων» κυρία Μαρία Τσακνάκη.

Η δεύτερη βράβευση έγινε για την κυρία Ελένη Μομάκη που είναι από την Θεσσαλονίκη, αλλά είναι μέλος των «Βυσσινί Αμαζόνων» παρέλαβε από την πρόεδρο των «Βυσσινί Αμαζόνων» κυρία Μαρία Τσακνάκη.

Το τρίτο βραβείο ήταν για τον κύριο Στέλιο Καντώνια, παρέλαβε ο γιος του κύριος Γιάννης Καντώνιας από τον κύριο Ζήση Ντελόπουλο.

Το τέταρτο βραβείο ήταν για τον κύριο Αντώνη Καντώνια, το οποίο παρέλαβε από την γενική αρχηγό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ κυρίας Αθανασίας Τσακνάκη, ο κύριος Γιάννης Καντώνιας.

Μάλιστα ο κύριος Γιάννης Καντώνιας έκανε και κάποιες δηλώσεις κατά την βράβευσή του «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την μεγάλη τιμή που κάνετε στην οικογένειά μας. Εύχομαι η ομάδα να βρει το δρόμο της και να πανηγυρίσουμε μαζί επιτυχίες μέσα στο γήπεδο».

Η πέμπτη βράβευση ήταν από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Δημήτρη Τάχο, στον κ. Κωνσταντίνο Πηλαδάκη. Μάλιστα ο μικρός Ραφαήλ Πατρωνίδης είναι αθλητής με ειδικές ικανότητες στο τένις, ανέβηκε με τον πατέρα του στο βήμα, έδωσε την ανθοδέσμη στον κ. Πηλαδάκη και τον ευχαρίστησαν μέσα από την καρδιά τους για την μεγάλη του προσφορά. Βέβαια ο κύριος Πηλαδάκης στο σημείο αυτό τόνισε πως τα πολλά μπράβο αξίζουν στον Ραφαήλ γιατί αυτός δίνει τον δύσκολο αγώνα στην ζωή, επίσης έδωσε συγχαρητήρια στις Αμαζόνες που ξεκίνησαν φιλόδοξα και προχωρούν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, από τους παλαιμάχους ο κ. Γιάννης Αλεξούλης, ο κ. Τάκης Ζάμπας, ο κ. Μίμης Τσακμακίδης. Πρώην συνεργάτες του κ. Πλεξίδα, ο κ. Φωτάκης και ο κ. Παυλόπουλος, από την ερασιτεχνική ΑΕΛ ο πρόεδρος κ. Νίκος Κυριακού και τα δύο μέλη ο κ. Γιάννης Χελιδώνης και ο κ. Νίκος Λιντέρης. Παρών ήταν και ο δήμαρχος Τεμπών κύριος Κωνσταντίνος Κολλάτος.

Η πρόεδρος των Αμαζόνων κυρία Μαρία Τσακνάκη, ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας κ. Ζήση Ντελόπουλο, κ. Απόστολο Φωτάκη, κ. Τάσο Φιλιππίδη, καθώς και τον κύριο Θεολόγη Λούκουλο όπου και έγινε η εκδήλωση. Οι δύο τούρτες ήταν προσφορά από το ζαχαροπλαστείο του κ. Οικονόμου.

Θέλουμε να αναφέρουμε πως το κλίμα ήταν πολύ ζεστό, περιελάμβανε πλούσια εδέσματα, ζωντανή ορχήστρα και άφθονο κρασί. Όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στον κ. Πηλαδάκη, ο οποίος έδειχνε να είναι συγκινημένος και πραγματικά να ξαναζεί την ιστορία της ΑΕΛ. Αρκετοί φίλοι του και οπαδοί της ΑΕΛ τον χειροκρότησαν (όπως και όλο το μαγαζί) κατά την είσοδό του στο κέντρο.