Βαθμολογία

Όλα καλά με Γκομίς

Καμία τάση ανησυχίας δεν θα πρέπει να υπάρχει για την κατάσταση της υγείας του Μπαφετιμπί Γκομίς, ο οποίος σύμφωνα με τον Γκάρι Μονκ, μόλις βρήκε τις αισθήσεις του στον πάγκο της Σουόνσι, ζήτησε να μπει πάλι στο γήπεδο. Τι έγραψε ο ίδιος ο παίκτης στο twitter. Απόλυτα υγιείς για να αντεπεξέλθει στα επερχόμενα ματς της Σουόνσι, είναι ο Μπαφετιμπί Γκομίς.

Ο Γάλλος φορ «κατέρρευσε» κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης των «κύκνων» κόντρα στην Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με αποτέλεσμα να χρειαστεί η άμεση επέμβαση των ιατρών για να τον συνεφέρουν.

Όπως δήλωσε αργότερα ο Γκάρι Μονκ, ο παίκτης με το που έκατσε στον πάγκο της ομάδας και βρήκε στον μέγιστο βαθμό τις αισθήσεις του, ζήτησε από το τεχνικό τιμ να ξαναπεί στον αγωνιστικό χώρο.

«Είναι καλά. Όταν βγήκε από το γήπεδο ήταν εντάξει, μιλούσε και στην πραγματικότητα ήθελε να παραμείνει στο γήπεδο. Είναι κάτι που γνωρίζουμε και είναι κομμάτι της ιστορίας του, αλλά προφανώς έχει κάνει όλες τις εξετάσεις. Το ξέραμε όταν ήρθε στον σύλλογο. Έχει να κάνει με την χαμηλή πίεση του αίματος».

Αργότερα, ο ίδιος ο Γκομίς, έγραψε στο twitter: «Θέλω να σας διαβεβαιώσω σχετικά με την υγεία μου, πως δείχνει πολύ περισσότερο τρομακτικό, απ ότι κάτι σοβαρό στην υγεία μου. Αισθάνομαι καλά τώρα. Ήρθα αντιμέτωπος με μεγάλο στρες και κούραση λόγω της υγείας του πατέρα μου, που με αναγκάζει να πάω στη Γαλλία. Απογοητεύτηκα που δεν μπόρεσα να βοηθήσω την ομάδα μου σήμερα, αλλά τώρα όλα είναι εντάξει».