Βαθμολογία

Δραγατσίκης: «Δεν είναι η άνοδος αυτοσκοπός»

Η ομάδα του Κιλελέρ, κάνει μια πολύ καλή χρονιά στον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και αυτήν την στιγμή βρίσκεται κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην παραπάνω κατηγορία, μιας και με 31 βαθμούς, βρίσκεται τέταρτη.

Το athleticlarissa, επικοινώνησε με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Δραγατσίκη, ο οποίος είπε πως η άνοδος δεν είναι αυτοσκοπός για την ομάδα του, η οποία όπως είπε δίνει περισσότερη βάση στην δημιουργία και λειτουργία υποδομών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Εμείς, ως στόχο μας, δεν έχουμε να ανεβούμε κατηγορία. Θέλουμε η ομάδα να βρίσκεται σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο, κατακτώντας υψηλές θέσεις στην βαθμολογία και αν καταφέρουμε να ανέβουμε, δεν θα πούμε όχι. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας, έχουμε φτιάξει φέτος τμήματα υποδομών, ούτως ώστε να ασχοληθούν οι νέοι του χωριού με τον αθλητισμό και κατά δεύτερον η ομάδα να πλαισιώνεται από αυτούς και να μην δίνουμε λεφτά σε μεταγραφές. Πρωτίστως, κοιτάμε να φτιάξουμε τις υποδομές μας και τις εγκαταστάσεις μας. Μέσα από την ομάδα ακούγεται και το χωριό.

Τι κλίμα επικρατεί στην ομάδα;

«Το κλίμα που βρήκα στην ομάδα είναι πολύ καλό. Η διοίκηση αποτελείται από νέα παιδιά, τα οποία είναι φίλοι μου, μιας και κατάγομαι από το Κιλελέρ. Οι παίκτες και αυτοί που υπήρχαν στην ομάδα, αλλά και αυτούς που πήραμε, είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα και την φετινή πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής;

«Το πρωτάθλημα φέτος, είναι αρκετά ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι. Επιλέξαμε να αγωνιστούμε στον Όμιλο με τις ομάδες των Φαρσάλων, αλλά ο Όμιλος αυτός, αποδείχτηκε πιο δύσκολος από ότι περιμέναμε. Ακόμα και οι ομάδες που βρίσκονται χαμηλότερα στην βαθμολογία μας έχουν δυσκολέψει στα μεταξύ μας παιχνίδια. Βέβαια, το να υπάρχει ανταγωνισμός, είναι θετικό, καθώς αποκτά μεγαλύτερη αξία η θέση που θα πάρει κάθε ομάδα στην βαθμολογία».

Γιώργος Μητσιούλης