Βαθμολογία

«Το ψάχνει» από παντού

Διεργασίες σε κάθε μέτωπο για την αντιμετώπιση των δυσλειτουργιών του ποδοσφαίρου δρομολογεί η κυβέρνηση. Σύσκεψη του Σταύρου Κοντονή με τους Υπουργούς Εσωτερικών, Δικαιοσύνης και Επικρατείας. 

Αποφασισμένη να προχωρήσει σε κάθε επίπεδο τις ζυμώσεις για την επίλυση των βασικών προβλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου παρουσιάζεται η κυβέρνηση.

Μετά τη συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τους Αλαφούζο και Μαρινάκη και τη δέσμευση που τους απέσπασε για εφαρμογή των μέτρων που έχουν αποφασιστεί, ο υφυπουργός αθλητισμού ήταν προγραμματισμένο να συναντηθεί και με τους αρμόδιους φορείς, ώστε να τους τα ανακοινώσει.

Πριν συζητήσει ωστόσο με τους επικεφαλής της Σούπερ Λίγκα και της ΕΠΟ, ο κ. Κοντονής θα κάτσει στο τραπέζι με υψηλόβαθμα στελέχη του κυβερνητικού σχηματισμού.

Διότι -όπως ανακοινώθηκε από τη ΓΓΑ- στις 11:00 θα έχει σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Πανούση, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Νίκο Παρασκευόπουλο και τον Υπουργό Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκο Φλαμπουράρη, για να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.