Βαθμολογία

Μανιάτης: «Τα ακούσατε και από τον πρόεδρο…»

Μήνυμα ελήφθη! Αυτό φάνηκε στη χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού, όταν τον λόγο πήρε ο Γιάννης Μανιάτης. «Να πάρουμε το νταμπλ», τόνισε ο αρχηγός. Τι είπε, από την πλευρά του, ο Περέιρα. 

Στην προχθεσινή επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού το σύνθημα ήταν ξεκάθαρο: ανασύνταξη και αντεπίθεση, με στόχο την κατάκτηση του νταμπλ. Αυτό επανέλαβε ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος μίλησε στους συμπαίκτες του πριν από τη χθεσινή προπόνηση.

«Τα ακούσατε και από τον πρόεδρο. Την άλλη εβδομάδα ο σύλλογος κλείνει 90 χρόνια ιστορίας. Με την ΑΕΚ το παιχνίδι είναι σαν τελικός. Να παίξουμε σωστά και με πάθος ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να πάρουμε το νταμπλ», είπε μεταξύ άλλων ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας.

Στην ομάδα, όμως, μίλησε και ο Βίτορ Περέιρα. «Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Να προχωράμε νίκη με τη νίκη», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αναστολή του πρωταθλήματος για να δουλέψει περισσότερο με τους παίκτες σε αυτά που θέλει να περάσει ο ίδιος στους «ερυθρόλευκους».