Βαθμολογία

Παπαδημητρίου κατά Φώτη

Βράζουν στην Άμφισσα με τη διαιτησία που είχαν στο παιχνίδι κόντρα στην Καλαμαριά. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση και μία μέρα μετά τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος, Σίμος Παπαδημητρίου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας.

Αναλυτικά: «Εισπράττοντας την σημερινή αγανάκτηση του φίλαθλου κόσμου της Άμφισσας, όλοι σήμερα διερωτώνται πώς ο διαιτητής κ. Φώτης (Ευβοίας) και o α’ βοηθός κ. Σαμοίλης (Αθηνών) -ουδέν παράπονο υπάρχει για τον β’ βοηθό- μπόρεσαν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού με τόση εχθρότητα σε κάθε απόφασή τους. Επιμένω στην χθεσινή ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ότι οι αρμόδιοι πρέπει να δουν τις φάσεις και να τιμωρήσουν τον κ. Φώτη παραδειγματικά.

Δεν έχουμε βλάψει κανέναν και αυτό που έγινε φέτος εις βάρος της ομάδας μας πρέπει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην ιστορία ποδοσφαίρου.

Δεν επικαλούμαστε τους παραπάνω λόγους για να δικαιολογήσουμε την κακή βαθμολογική μας θέση. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και ξέρουμε να πώς να τις αντιμετωπίσουμε. Οι αρμόδιοι πρέπει να πράξουν ανάλογα...».