Βαθμολογία

Κατήγγειλε επίθεση ο Εθνικός

Για «τραμπουκισμός» κατήγγειλε η πλευρά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης τον πρόεδρο του Έβρου Σουφλίου, Ηλία Γκάζο. «Η διοίκηση του Εθνικού θα ήθελε να καταγγείλει τη συμπεριφορά του προέδρου του Έβρου Σουφλίου ο οποίος στη διάρκεια του ημιχρόνου κινήθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας μας και βιαιοπράγησε εναντίον του ποδοσφαιριστή μας Νίκου Γκαϊδατζή. Τέτοιες συμπεριφορές είναι καταδικασταίες αφού εκτός του ότι γεννούν τη βία, μπορεί να προκαλέσουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις», ανέφερε η ανακοίνωση του Εθνικού.

Ο Έβρος Σουφλίου δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες και τοποθετήθηκε επίσημα για το περιστατικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Έβρου:

«ToΔ/Σ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ σε έκτακτο συμβούλιο αποφασίζει και στηρίζει την ενέργεια του προέδρου της ομάδας για τους παρακάτω λόγους.

1. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής  του ΕΘΝΙΚΟΥ ο οποίος την προηγούμενη σεζόν για έξι μήνες αγωνιζόταν στην ομάδα του ΕΒΡΟΥ και κατά συνέπεια το παρελθόν του το ξέρουμε και τον χαρακτήρα του *(ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ-ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ)*μετά την επίτευξη του τέρματος του Εθνικού έκανε την πιο απρεπή χειρονομία  δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα προς τους φιλάθλους και την διοίκηση της ομάδας.(το βίντεο του αγώνα το αποδεικνύει πλήρως). Και αντί να πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του και την ομάδα του ασχολήθηκε με την κερκίδα….

2. Τέτοιες ενέργειες ποδοσφαιριστών δυναμιτίζουν τις σχέσεις των σωματείων μας με απρόβλεπτες συνέπειες .

3. Αν κάποιοι φίλαθλοι μετά την απρεπή ενέργεια αυτή πετούσαν κάποιο αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο θα κινδυνεύαμε με τιμωρία γηπέδου και χρηματικό πρόστιμο που ίσως με την στάση σας να το επιθυμούσατε . Ο πρόεδρος της ομάδας μας στο ημίχρονο πήγε να μιλήσει τον ποδοσφαιριστή και η απάντηση του ποδοσφαιριστή ήταν άντε γαμήσου ρε μαλάκα.(το προηγούμενο εξάμηνο αγωνιζόταν στην ομάδα του ΕΒΡΟΥ)

4. Εμείς ποτέ δεν θα θέλαμε να χαλάσουμε αυτές τις σχέσεις που έχουμε διότι για τον ΑΣ ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ είστε οι καλύτεροι πελάτες μας…..

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ».