Βαθμολογία

Μουρίνιο: «Ποτέ δεν μεγαλώνεις για πανηγυρισμούς»

Την ικανοποίησή του για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από την Τσέλσι ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο, που τόνισε ότι τα πανηγύρισε με την ψυχή του αλλά και πως όλοι στο στρατόπεδο των «μπλε» θα πρέπει να σκύψουν και πάλι το κεφάλι τους για να έρθουν και οι υπόλοιποι στόχοι της σεζόν.

«Ποτέ δεν είσαι μεγάλος για να σταματήσεις να πανηγυρίζεις ή έχεις αρκετά τρόπαια για να σταματήσεις να το κάνεις. Έφτασα τα 24 αλλά είναι σαν να έχω κερδίσει το πρώτο. Χαίρομαι για όποιον πανηγυρίζει, αλλά δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί υπάρχουν και άλλα τρόπαια να κυνηγήσουμε.

Οι τελικοί δεν είναι για να παίζεις, αλλά να παίζεις καλά όσον αφορά το στρατηγικό κομμάτι, για να αισθάνονται άνετα οι ποδοσφαιριστές στο γήπεδο. Χωρίς τον Μάτιτς έπρεπε μα βρούμε αυτήν την ισορροπία. Είχαν καλό έλεγχο του αγώνα» ανέφερε ο Πορτογάλος ενώ για την ήττα της Σίτι σχολίασε:

«Είναι καλύτερο για εμάς που η Σίτι έχασε το ματς, αλλά είπα στους παίκτες μου σήμερα ότι ο τελικός είναι αρκετός για να μας απασχολεί περισσότερο. Ξεχάστε την Πρέμιερ Λιγκ και επικεντρωθείτε στον μεγάλο τελικό τους είπα».