Βαθμολογία

Συστάσεις για τα βουλευτικά αυτοκίνητα

Αυστηρές συστάσεις στους βουλευτές του κόμματος έκανε σήμερα στη δευτερολογία του προς την ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τις αντιδράσεις για τα βουλευτικά αυτοκίνητα.

Τον κώδωνα του κινδύνου έκρουσε ο Αλέξης Τσίπρας στους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος με αφορμή τις αντιδράσεις για τα βουλευτικά αυτοκίνητα, κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του στις εργασίες της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώνονται το βράδυ της Κυριακής.

Ο πρωθυπουργός σε αναφορά του είχε προτρέψει τους βουλευτές να μην χρησιμοποιούν βουλευτικά αυτοκίνητα. Εκφράστηκαν διαμαρτυρίες σε μια συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και σήμερα επανήλθε στο θέμα.

"Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα την προηγούμενη εβδομάδα όταν έμαθα ότι σε μια συνεδρίαση της ΚΟ που έγινε προκειμένου να συζητηθούν τεχνικά ζητήματα, υπήρξαν βουλευτές οι οποίοι ανέδειξαν ότι είναι αδιανόητο και λαϊκισμός λέει, διότι είμαστε φτωχοί βουλευτές εμείς του ΣΥΡΙΖΑ να παίρνουμε 6.000 ευρώ αλλά να δίνουμε 300 – 400 από αυτά για το αυτοκίνητο. Προσέξτε σύντροφοι, δεν μπορεί όταν είναι στην πλάτη μας κάτι να το θεωρούμε λαϊκισμό, και όταν αφορά την κοινωνία να είναι λαϊκή πολιτική" είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε και σ' ένα φόβο που είχαν εκφράσει δημοσίως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πριν τη διεύρυνση προσυνεδριακά, τον κίνδυνο της πασοκοποίησης, για να υποστηρίξει ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η κυβέρνηση θα κριθεί από το δείγμα γραφής των βουλευτών, των στελεχών και των μελών του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα στο πεδίο του συμβολισμού που είναι σημαντικά.

Πηγή: ethnos.gr