Βαθμολογία

Παραλίγο να το γυρίσουν τα Πλατανούλια

Νίκη με σκορ 2-4 πήρε ο Ατρόμητος Δασοχωρίου, επί του Ηρακλή Πλατανουλίων, σε παιχνίδι για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δασοχωρίου, άνοιξε το σκορ στο 33’, όταν ο Ακριβόπουλος, με ατομική ενέργεια έκανε το 0-1, σκορ που παρέμεινε καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ζαμπούλης έδωσε αέρα δύο τερμάτων στο Δασοχώρι, ενώ ο Κακαβίτσης στο 75’ έκανε το 3-0. Ο Νότας μείωσε για τα Πλατανούλια στο 82ο λεπτό, ενώ ο Τσάτσος έκανε το 2-3, στο 86ο λεπτό, δίνοντας άλλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Τελικά, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Δαμασιώτης, κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να διαμορφώσει το τελικό 2-4 για την ομάδα του Δασοχωρίου.

Ηρακλής Πλατανουλίων(Γιάννης Νίκας): Κυριάκης, Παπαλέξης, Τσάτσος, Ματράκης Κ., Καρκατζιάς(30’ Κωστούλας, λ.τ.), Κωστίμπας, Νότας, Ζαμπόγιας(83’ Μητούλας), Πινιάρης, Βίδρας(50’ Παπαδόπουλος), Ματράκης Γ.

Ατρόμητος Δασοχωρίου(Μιχάλης Μαλαμάς): Αγοραστός, Τσέτσιλας, Σκριάπας, Ταπάι, Ζαμπούλης(65’ Παπαγιάννης), Κωσταρέλος(74’ Παλάντζας), Δαμασιώτης, Ακριβόπουλος, Κακαβίτσης, Φραγκογούλας, Κουτσογιάννης.

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος, Διαμαντής, Νάκας.

Γιώργος Μητσιούλης