Βαθμολογία

«Κουλούρια» στην λάσπη

Ισόπαλη και χωρίς τέρματα τελείωσε η αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Αναγέννηση Φαρσάλων και Ναρθάκι, που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων, σε έναν αγωνιστικό χώρο, εντελώς ακατάλληλο για να παιχτεί ποδόσφαιρο, μιας και περισσότερο έμοιαζε με βούρκο.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν περισσότερο παιχνίδι κέντρου, ενώ η Αναγέννηση έχασε τις δύο πιο σημαντικές ευκαιρίες του παιχνιδιού. Στο 12ο λεπτό, το Ναρθάκι απείλησε πρώτα, με τον Παπανικολάου, για να απαντήσει στο 18’ ο Κούμπρια για την Αναγέννηση. Στην συνέχεια, Τζερεμές και Τριανταφύλλου δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα, στο 60’ ο Τζερεμές, αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα, έκανε ένα πλασέ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στην λάσπη, λίγο πριν περάσει την γραμμή. Στο 83’, συνέβη πάλι κάτι πανομοιότυπο, με τον Χριστοδούλου να είναι αυτήν την φορά, αυτός που είδε την μπάλα να σταματάει στην λάσπη λίγο πριν την γραμμή. Έτσι, το τελικό σκορ παρέμεινε στο 0-0, με τις δυο ομάδες να μοιράζονται τελικά, βαθμούς και εντυπώσεις.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Βασίλης Κατσαούνης): Γκατζανάς, Κούρο, Μπουλάρι, Τσιάμπας, Τριανταφύλλου, Αλεξίου, Μουτκανάς Θ.(80’ Ψαρογιώργος), Χριστοδούλου, Τζερεμές(62’ Θλιβερός), Κούμπρια(67’ Θεοχάρης Ι.)Δημητρόπουλος.

Ναρθάκι(Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Ατόσογλου, Παπανικολάου(85’ Σίσκος), Κεσέογλου, Λελεντζής Στ., Τσιγαρίδας, Μπούτσιος, Μπουλούτσος, Βαΐτσης, Ζαγγανάς(79’ Αναγωνστόπουλος), Βαρελάς, Μπασδάνης Ζ.(62’ Καπετάνος Γ.).

Διαιτητής: Καραγιάννης Βοηθοί: Καλέμης, Τέγος.

Γιώργος Μητσιούλης