Βαθμολογία

Έμειναν στο μηδέν…

Οικονόμος Τσαριτσάνης και Δωτιέας Αγιάς έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που διεξήχθη στο «Γ. Μητσιμπόνας» της Τσαριτσάνης. Οι δύο ομάδες δεν απέδωσαν καλό θέαμα και δεν ικανοποίησαν τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Το ματς θύμισε αρκετά το πρώτο παιχνίδι στην Αγιά, όταν και εκεί οι δύο σύλλογοι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Το τελικό 0-0 αφήνει περισσότερο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, ενώ αυτό το αποτέλεσμα σίγουρα κρατά και τους δύο στα χαμηλά της βαθμολογία με την μάχη της παραμονής να συνεχίζεται.  

Το φιλμ του αγώνα

8’ Μετά από εκτέλεση πλαγίου του Κουλτσιάκη, κεφαλιά του Καραγκούνη από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

13’ Φάουλ για τον Οικονόμο στη μεσαία γραμμή, πλάγιο δεξιά της περιοχής για τον Οικονόμο, το εκτελεί ο Κουλτσιάκης, στα χέρια του Σταυράκη.

18’ Σουτ του Λαίου πέρασε άουτ από το αριστερό δοκάρι του Νούσια.

22’ Καραγιάννης ο εκτελεστής, με γροθιές ο Σταυράκης και στη συνέχεια σουτ του Νάνου κόβεται από σώματα αμυντικών της Αγιάς.

44’ Σέντρα του Μπαλή κεφαλιά-πάσα του Χάμου στον Κουμπούρα, σουτ του τελευταίου ψηλά άουτ.

50’ Κόρνερ για τον Οικονόμο από δεξιά, κεφαλιά του Χάμου, εντυπωσιακά μπλοκάρει ο Σταυράκης κρατώντας το 0 για την ομάδα του.

55’ Καλή συνεργασία Καραγκούνη – Χάμου, σουτ του τελευταίου, πέρασε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Σταυράκη, ίσως στην πιο ουσιαστική ευκαιρία του παιχνιδιού μέχρι τώρα.

70’ Ουέλινκτον ο εκτελεστής λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Νούσια.

71’ Καλό σουτ του Νάνου με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει ο Σταυράκης και κίτρινη στον Κουλτσιάκη που παρενόχλησε τον Σταυράκη.

75’ Σέντρα σουτ το Καραγιάννη από δεξιά στο οριζόντιο δοκάρι του Σταυράκη.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Κολιός, Κουμπούρας, Μάντζιος (70’ Τόλιος), Νάνος, Μπαλής, Κουλτσιάκης, Καραγιάννης, Χάμος.

Δωτιέας Αγιάς (Μίλτος Ζιάκας): Σταυράκης, Λάιος, Γούτος (4’ λ.τ. Μπαρούτας), Πετρουζέλης, Κοκκίνης, Κουρδής, Τσατσαλίδης, Δημολιός, Πλιάγκας (46’ λ.τ. Κράβαρης), Ουέλινκτον (75’ Τσιρογιάννης), Κατσίκης.

Διαιτητής: Τσέτσιλας με βοηθούς τους κ. Μωυσιάδη και Στεφούλη (όλοι της ΕΠΣ Γρεβενών).