Βαθμολογία

«Άσφαιρο» το ντέρμπι της Β’ ΕΠΣΛ

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε το ντέρμπι του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ ανάμεσα στην Κυψέλη και το Ελευθεραί. Το ματς παρουσίαζε μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού και οι δύο είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το ματς ήταν αμφίρροπο και δυνατό.

Για τους γηπεδούχους, στο 10’ ο Τσομπάζης έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 25’ ο Κασιός τη σέντρα ο Χατζηλαδάς το σουτ η μπάλα άουτ. Στο 27’ ο Ζιώμπορας Α. σούταρε έπιασε τη μπάλα ο Μπακαρός. Στο 35’ ο Τσαμπάζης έκανε το σουτ, ξανά ο Μπακαρός ήταν εκεί.

Για τους φιλοξενούμενους στο 12’ ο Ευστρατίου έκανε το σουτ η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 50’ συνδυασμός Καββαδία – Ζαφείρη, ο πρώτος το σουτ έβγαλε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας.

Στο 58’ κάθετη πάσα του Μέκρα στον Καββαδία, αυτός πλασάρει απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 60’ σουτ του Καραγιάννη έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.

Κυψέλη: Κουκουφίκης, Ζιώμπορας Θ., Φιλοκώστας, Θεοδωρόπουλος, Μπαλάς, Γούσης, Χατζόπουλος, Κασιός, Ζιώμπορας Α. (75’ Νασιούλας), Χατζηλαδάς, Τσαμπάζης (85’ Μαυραντάϊ).

Ελευθεραί: Μπακαρός, Καρβούνης, Αντωνόπουλος Β., Σαράντης, Μέκρας Χ., Μέκρας Γ., Καραγιάννης, Σκαπέρδας (46’ Θεοδώρου), Ευστρατίου (87’ Βαλόζος), Ζαφείρης, Καββαδίας (89’ Φανίδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Ντελέζος, Καραθάνος.

Βάσω Γκατζούλη