Βαθμολογία

Ισοπαλία στο γειτονικό ντέρμπι

Από έναν βαθμό απέσπασαν Βρυότοπος και Ροδιακός στο γειτονικό ντέρμπι των δύο ομάδων (1-1). Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή το πρωί σε ένα ματς με δυνατές μονομαχίες μέσα στην λάσπη.

Για τους γηπεδούχους στο 27’ ο Χρήστος Φιλιππίδης άνοιξε το σκορ με σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής (1-0). Στο 88’ ο Μπιζιώτης βρέθηκε τετ α τετ, πλάσαρε απέκρουσε όμως ο τερματοφύλακας.

Για τους φιλοξενούμενους, στο 35’ και στο 42’ ο Κάγιο έκανε το σουτ η μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 62’ με φανταστικό σουτ ισοφάρισε ο Μπαλκουράς σε 1-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με τον Καλέση Α. (2 φορές) και τον Σιαμέτη (2 φορές). Στο 94’ ο Ρόκα πλάσαρε δίπλα από το δοκάρι η μπάλα. Η φιλοξενούμενοι ομάδα συγχαίρει την διαιτησία.

Βρυότοπος: Μάνος, Δαλακούρας (80’ Παππάς), Δεμερτζής (75’ Δράμης), Γκαμπέτσας, Γκαμπέτας, Τσιρόπουλος, Κανάκης, Βοράδας, Σπυρόπουλος, Φιλιππίδης, Μανδραβέλης (60’ Μπιζιώτας).

Ροδιακός: Κούρτης, Βόγγολης (46’ Ρόκα), Φετάου, Χαραλαμπόπουλος, Γεροστέργιος, Γκαμπέτας, Τσιόγκας, Μπαλκουράς, Γάλος, Τόρης (46’ Καλέσης), Κάγιο (65’ Σιαμέτης).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουρδής, Πρακατές, Μπουρουτζίκας.

Βάσω Γκατζούλη