Βαθμολογία

Τεσσάρα ο Μ.Αλέξ/Ρος Χαλκιάδων!

Ο Μ.Αλέξ/Ρος Χαλκιάδων είχε ένα εύκολο πρωινό κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 4-1 τον Ολυμπιακό Αμπελιάς! Για τους γηπεδούχους στο 15’ σέντρα ο Νιαβής, έκανε την προβολή ο Κονατσιώτης και άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 25’ ο Μαρβαντάϊ Γκένη στην αντεπίθεση έκανε το σουτ η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 37’ ο ίδιος παίκτης έδωσε στο Νιαβή, αλλά ο τελευταίος δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση.

Στο 65’ μέσα στην περιοχή, ήρθε ο Μητσόπουλος και έκανε το 2-1. Στο 80’ ο Μαρβαντάϊ Γκένη με ψηλοκρεμαστό σουτ «κρέμασε» τον τερματοφύλακα και έκανε το 3-1.

Στο 87’ ο Παπανικολάου έκανε το σουτ η μπάλα στο δοκάρι. Και στο 87’ ο Λιόπας έκανε το σουτ, απέκρουσαν οι αμυντικοί και στην επαναφορά έκανε το 4-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Για τους φιλοξενούμενους στο 54’ ο Στεργιόπουλος με σουτ έξω από την περιοχή απλά είχε ισοφαρίσει προσωρινά.

Μ.Αλέξ/Ρος Χαλκιάδων: Κατσούλης, Δημουλάς, Κουτσόπουλος, Κυριάκου, Λαζαρίδης, Μητσόπουλος (75’ Χάμος), Ρουμάνης, Νιαβής (87’ Λιόπας), Μαρβαντάϊ Γκένη, Νασιούλας, Κονατσιώτης (50’ Παπανικολάου).

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Αποστολάκης, Ακρίβος, Θανόπουλος, Κατσικόπουλος, Ντίνας, Παναγιωτόπουλος, Κουλάκογλου, Σαλής, Κατσαρός, Στεργιόπουλος, Μπατσικίνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Γρηγοριάδης, Θωμάς, Λυτροσυγκούνης.

Βάσω Γκατζούλη