Βαθμολογία

Μεγάλο διπλό για τον Μυραϊκό!

Ο Μυραϊκός έκανε την έκπληξη την Κυριακή το πρωί κερδίζοντας με σκορ 1-2 τον Άγιο Θωμά! Σίγουρα ένα αποτέλεσμα άσχημο για τους γηπεδούχους στην προσπάθεια που κάνουν για άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. από την άλλη οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν μια μεγάλη νίκη και σίγουρα τώρα έχουν καλύτερη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας!

Το ματς διεξήχθη σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και το ματς ήταν δυνατό. Για τους γηπεδούχους στο 35’ ο Χατζηλαδάς με κεφαλιά βρήκε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 74’ ο Καλούσης έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά απέκρουσε ο τερματοφύλακας. Στο 84’ έξω από την περιοχή ο Καλούσης έκανε το σουτ, η μπάλα βρήκε στο «γάμα» και μείωσε σε 1-2 όπου ήταν και το τελικό σκορ.

Για τους φιλοξενούμενους στο 30’ «έκλεψε» ο Αθανασίου από δεξιά, έβγαλε με τη μία στην πλάτη της άμυνας στον Νέστορα, έκανε το σουτ, απέκρουσαν οι αμυντικοί επάνω στην γραμμή.

Στο 40’ έφυγε ο Αθανασίου από δεξιά, έσπασε τη μπάλα στο Νέστορα, έκανε το κοντρόλ στο ύψος του πέναλτι με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1). Στο 80’ ο Κατσανούλης Κ. από δεξιά έκανε το σουτ η μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 70’ ύστερα από κόρνερ του Ζαφειρίου, πήδηξε ο Σπανός και με κεφαλιά η μπάλα πήγε στο παραθυράκι και έγινε το 0-2.

Άγιος Θωμάς: Παπάζογλου, Τσιάρας, Πανέτσος, Τζήκας, Μπαρτσιάλης, Αντωνόπουλος (56’ Καλούσης), Καραγιάννης, Γελαλής, Ευαγγέλου (76’ Πρασσάς), Χατζηλιάδης, Καραούλας (46’ Σαλοκανάς).

Μυραικός: Καραφέριας, Βλανδός, Αθανασίου, Καραγιάννης, Ζαχαριάς, Μπαντούλης, Σπανός, Νέλι, Ζαφειρίου, Νέστορας (60’ λ.τ. Κατσανούλης Χ. – 85’ Σκόκος), Κατσανούλης Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Σουλιώτης, Κοτρώτσος, Παπαχατζής.

Βάσω Γκατζούλη