Βαθμολογία

Στο φινάλε χάρηκε ο Απόλλων Βρυσιών!

Σε ένα ματς που διεξήχθη στο ακατάλληλο γήπεδο της Ανθούπολης, η τοπική ομάδα ηττήθηκε στο φινάλε του αγώνα από τον Απόλλων Βρυσιών με σκορ 1-2.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν αν και δύσκολα να πάρουν τη νίκη και να συνεχίσουν στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τις δύο ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο αφού σε πολλά σημεία η μπάλα «κολλούσε».

Οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά στο ματς και γενικά η παρουσία τους ήταν θετική. Μάλιστα στο τέλος του ματς λέγανε πως αν παίξουν και στη συνέχεια όπως σήμερα τότε θα έρθουν και τα αποτελέσματα. Αξίζει να τονίσουμε πως η ομάδα της Ανθούπολης «φωνάζει» για μια φάση στο πρώτο μέρος όπου όπως υποστηρίζουν ήταν πέναλτι (ανατροπή Κωτέλη).

Από την άλλη η φιλοξενούμενοι ομάδα παρατάχθηκε με πολλές απουσίες και σίγουρα αυτό έπαιξε το δικό του ρόλο. Παρόλα αυτά κατάφεραν στο φινάλε να πάρουν τη νίκη.

Στο 8’ μακρινό σουτ του Μπακογιάννη, εντυπωσιακά απέκρουσε ο Χάμος. Στο 40’ μακρινό σουτ του Γιαχνή με γροθιές ξανά έδιωξε ο Χάμος! Στο 51’ ο Αρβανιτοζήσης Δ. με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ, αφού εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Χατζή (του έφυγε η μπάλα κάτω από τα πόδια). Ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κωτέλη. Το εκτέλεσε ο Σαπουνάς και έγινε το 1-1.

Στο 84’ ο Αρβανιτοζήσης Ι. έκανε το σουτ, η μπάλα δοκάρι και έξω. Στο 87’ ο Αρβανιτοζήσης Δ. κέρδισε τρεις κόντρες από δεξιά (!) μπήκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ και πέτυχε το γκολ (1-2). Στο 92’ φάουλ ο Σαπουνάς για την Ανθούπολη, ο Παυλίδης πήρε την γυριστή κεφαλιά και ο Τσιάτας δεν πρόλαβε από κοντά να σκοράρει!

Ανθούπολη: Χάμος, Χατζηρούφας, Νίκου, Χατζής, Σαπουνάς, Παυλίδης, Παναγούλης, Ρόκας (69’ Μακρυνίκας), Κωτέλης (90’ Τσιάμης), Σκορδίλης, Ζάχος (25’ λ.τ. Τσιάτας).

Απόλλων Βρυσιών: Μητσόπουλος, Γαϊτανίδης, Στεφανής, Καραντάκης, Γιαχνής, Αρβανιτοζήσης Δ., Μπακογιάννης, Βαϊτσης (46’ Γιαντσίδης), Βουβαλούδης (68’ Ζητούνης), Αρναβιτοζήσης Ι., Μπερσιάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Πατσής, Ρουπέλας.