Βαθμολογία

«Ατρόμητοι» στα Φάρσαλα

«Ατρόμητοι» και ταυτόχρονα «Θύελλα» στάθηκαν οι Ατρόμητοι/Θύελλα στην έδρα της Ακαδημία του Αχιλλέα Φαρσάλων, μιας και πέρασαν από εκεί με σκορ 1-4, για το μοναδικό παιχνίδι του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Μάλιστα, οι παίκτες της ομάδας, αφιέρωσαν την νίκη τους στον προπονητής τους, Θοδωρή Βουτυρίτσα, για την ονομαστική του εορτή.

Η ομάδα της Λάρισας, άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό, όταν ο Νταφόπουλος, έκανε το 0-1. Πέντε λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης σημείωσε το 0-2, ενώ στο 30’ οι γηπεδούχοι μείωσαν, σε 1-2, όταν ο Αναγνώστης, βρήκε τον Πέτσα ο οποίος σημείωσε το τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος, ο έμπειρος Κώστας Χατζής, σημείωσε το 1-3, ενώ στο 65’ ο Νταφόπουλος, διαμόρφωσε το τελικό 1-4. Από εκεί και πέρα, η διοίκηση, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες των Ατρόμητων/Θύελλα, θέλουν να ευχαριστήσουν την Ακαδημία των Φαρσάλων, για την φιλοξενία.

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων(Γιάννης Βασιλείου): Σακελλαρίου Δ., Μάρκου, Σακελλαρίου Φ.( 60’ Θανόπουλος), Δημακόπουλος, Σακελλαρίου Κ., Καραμπέρης, Χρυσακόπουλος( 20’ Μπασαγιάννης, λ.τ.), Αναγνώστης, Πέτσας, Μουστάκας, Μισαηλίδης( 75’ Πιτσιλίκας).

Ατρόμητοι/Θύελλα(Θοδωρής Βουτυρίτσας): Πράπας, Νταφόπουλος, Τσάκουλης, Κόκκινος, Μάρης, Κοντομάνος, Χατζής( 68’ Ιωαννίδης), Κωστούλας( 79’ Σουλιώτης), Σκοτεινιώτης, Τόπης, Παρτάλας( 67’ Γερακίνης).

Διαιτητής: Κεραμίδας Βοηθοί: Τζιμούρτος, Χασιώτης.

Γιώργος Μητσιούλης