Βαθμολογία

Δεν άντεξε και ξέσπασε!

Ο Γκους Πογιέτ ξεσπάθωσε κατά του διαιτητή, Ρότζερ Ιστ, για την απόφασή του να αποβάλλει τον Γουές Μπράουν, αντί του Τζον Ο’Σι, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Σάντερλαντ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εκφράζοντας την ανησυχία του για τα πολλά και συχνά διαιτητικά λάθη το τελευταίο διάστημα!  

«Ο διαιτητής είπε στους παίκτες ότι έγιναν δύο φάουλ. Έναν από τον Ο’Σι και ένα από τον Μπράουν. Είδα το ριπλέι της φάσης και ο Μπράουν δεν φαίνεται να ακουμπά κανέναν! Είπε ότι έδωσε πέναλτι για το φάουλ του Μπράουν, αλλά πως μπορείς να το σφυρίξεις από τη στιγμή που δεν έγινε τίποτα, αλλά και να αποβάλλεις έναν παίκτη;», ήταν το πρώτο σχόλιο του προπονητή των «μαυρογατών» που πρόσθεσε:

«Οι διαιτητές πρέπει να τα πηγαίνουν καλύτερα. Γίνονται πολλά λάθη κάθε μέρα, κάθε σαββατοκύριακο. Αύριο θα διεξαχθεί ο τελικός του Λιγκ Καπ. Μια λάθος απόφαση μπορεί να αλλάξει όλο το παιχνίδι και αυτό πρέπει να το πούμε, όχι να το κρύψουμε. Πρέπει να βελτιωθούν. Οι λάθος αποφάσεις είναι πολλές, όπως και εις βάρος μας τις τελευταίες εβδομάδες. Πάντα κάτι γίνεται»!