Βαθμολογία

«Αναγεννημένο» το Πουρνάρι

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε η Αναγέννηση Πουρναρίου, που κέρδισε με αυτό το σκορ την Μελία, σε ένα παιχνίδι, όμως, που οι φιλοξενούμενοι έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία.

Η ομάδα του Κώστα Μπακατσή, απείλησε αρχικά με τον Τσιαμούρα, στο 7ο και στο 12ο λεπτό, να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι με τον Ρακιντζόγλου και τον Μητσιάκο στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το Πουρνάρι, είχε δοκάρι στο 60’ με τον Βασίλεβ. Ένα τέταρτο αργότερα, ο Δημήτρης Ντίνας, βρήκε με ωραία πάσα τον Τσιαμούρα, που άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0. Από εκεί και πέρα, η Μελία, έχει παράπονα για το τέρμα αυτό, καθώς όπως είπαν οι άνθρωποι της ομάδας, στην φάση αυτήν ο επόπτης σήκωσε την σημαία, όμως ο διαιτητής το πήρε πάνω του και έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Αναγέννηση Πουρναρίου(Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Παλαμιώτς(46’ Ντίνας Δ.), Πατσώνης, Κρητικός Θεοφ., Μπούφης, Ζιούστης, Βασίλεβ, Τατίας, Ζαϊρές, Ρακιντζόγλου(46’ Γκαντόγλου), Τσιαμούρας(78’ Παπαρίσης).

Μελία(Νίκος Καψούρης): Τζήμας, Γαρυφαλλόπουλος, Αβδούλας, Νταλαμπύρας, Κολοβός, Κόγιος, Αγγελακόπουλος(82’ Τέγος), Χασιώτης, Χατζόπουλος(46’ Ράντζας), Μητσιάκος, Ρακιντζόγλου.

Διαιτητής: Κακάνης Βοηθοί: Δαμασκόπουλος, Καραθάνος.

Γιώργος Μητσιούλης