Βαθμολογία

«Καθάρισε» στο πρώτο…

Εύκολο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός Χειμαδίου, αφού κέρδισε με σκορ 5-1 τον Π.Α.Ο. Καλαμακίου και συνέχισε να πορεύεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό, ενώ στην συνέχεια είχαν ένα επιθετικό κρεσέντο και έφτασαν σε αυτό το μεγάλο σκορ.

Συγκεκριμένα, μόλις στο 17ο λεπτό, ο Μπλάνας έκανε το 1-0 για το Χειμάδι, ενώ στο 21’ ο Αντώνης Λίταινας διπλασίασε το σκορ για την ομάδα του. Στο 30’, ο Βασίλης Τσαγκούλης σημείωσε το 3-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, το Χειμάδι συνέχισε την επιθετική του πρωτοβουλία και στο 55ο λεπτό, ο Μπλάνας με δεύτερο προσωπικό τέρμα έκανε το 4-0. Το Καλαμάκι, απάντησε, μειώνοντας προς στιγμήν με τον Αλέκο Σφέτσο, που στο 70’ έκανε το 4-1. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν και σε ακόμα ένα τέρμα, όταν στο 78ο λεπτό ο Καραντώνης Γ., διαμόρφωσε το τελικό 5-1. Από εκεί και πέρα, το Καλαμάκι, είχε ένα οριζόντιο δοκάρι, με τον Αλέκο Σφέτσο στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Θανάσης Κολονιώτης): Γκάτας, Νούσιος Γ. του Β., Σεβδαλής, Τόπης, Καραντώνης Λευτ.(55’ Ζησόπουλος), Λίταινας Μ., Μπλάνας, Τσιάκος(65’ Ζιάκας), Καραντώνης Γ., Τσαγκούλης Β.(60’ Νούσιος Γ. του Α.), Λίταινας Αντ.

Π.Α.Ο. Καλαμακίου(Στέλιος Λιώρας): Συράκης(60’ Κολοβός Στ., λ.τ.), Τζαβέλας, Καράτζιος Θ., Καλόγηρος, Νταμήτρος, Ντινούλης, Γούργος(75’ Παπακανάκης Κ.), Σφέτσος Κ., Φλαμούρ, Σφέτσος Αλ., Καράτζιος Γρ.(50’ Χαλκιάς).

Διαιτητής: Αγγελούλης Βοηθοί: Παραφέστας, Γκόγκος.

Γιώργος Μητσιούλης