Βαθμολογία

Το τραίνο «σφύριξε» τρεις φορές

Νίκη με σκορ 3-0 πήρε ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Ραψάνης, απέναντι στον Ελευθεριακό, για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής. Έτσι, η ομάδα της Ραψάνης, μένει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου, αφού βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 34 βαθμούς. Από την άλλη, ο Ελευθεριακός, έχει ακόμα μια αγωνιστική, πολλά και σοβαρά παράπονα από την διαιτησία και ζητάει να γίνει κάτι, ούτως ώστε η ομάδα του, να τυγχάνει καλύτερης μεταχείρισης.  

Οι γηπεδούχοι, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, όταν ο Κούμε έκανε το 1-0. Στο 28’ ο Ντέμης Γκαραγκούνης, συνδυάστηκε ωραία με τον Κουτσάκη, ο οποίος τελείωσε ιδανικά την φάση, διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του και γράφοντας το 2-0, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι, έφτασαν και σε τρίτο τέρμα, όταν στο 63ο λεπτό, ο Ντέμης Γκαραγκούνης, βρήκε τον Βούρο, που διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Επιπλέον, η ομάδα του Αλέκου Μπατσαρά, είχε και δοκάρι στο 75ο λεπτό, με τον Κούμε.

Σ.Σ. Ραψάνης(Αλέκος Μπατσαράς): Σδούγκας, Τσούλκας(71’ Νικολάου Αλ.), Σαχπατζίδης, Γκαραγκούνης Δ., Βάρσος, Σινάνι Κ., Κούμε, Κουτσάκης, Βούρος, Σινάν Τζ.(57’ Κουτσιμάνης), Γκαραγκούνης Ντ.(83’ Παρίσης).

Ελευθεριακός: Δεληγιάννης, Ζαφειρούλης, Παπαχρήστος, Φροξυλιάς, Αποστολάρας, Δάλλας, Μάριο, Γκαραβέλης, Θάνος, Πικούλης, Χατζηνίκος.

Διαιτητής: Κοντοβασίλης Βοηθοί: Μπούτος, Τσιαπλές.

Γιώργος Μητσιούλης