Βαθμολογία

Νίκη-ανάσα για την Νίκαια

Μεγάλο διπλό πήρε η Αθλητική Ένωση Δήμου Νίκαιας, μέσα στην έδρα του Ατρόμητου Αγίων Αναργύρων, τον οποίον και κέρδισε με σκορ 0-1. Έτσι, η ομάδα της Νίκαιας, πήρε βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια της να παραμείνει στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο πρώτο μέρος, ωστόσο οι γηπεδούχοι πίεσαν αρκετά στο δεύτερο, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα, ενώ έχουν και παράπονα από την διαιτησία για ένα πέναλτι που θεωρούν πως δεν τους δόθηκε, στο 85ο λεπτό, στον Ιλιάζι.

Ο Ατρόμητος, απείλησε στο 21’, όταν ο Αμαρλαριώτης, έβγαλε μια σέντρα για τον Μάρκο Βιλανάκη, με τον τελευταίο όμως να μην προλαβαίνει την μπάλα. Η Νίκαια, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 34’, όταν ο Πασχάλης Μπακαρτζής, βρήκε με κάθετη μπαλιά τον 16χρονο Καραφέρια, ο οποίος με ατομική προσπάθεια έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι, έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες να σκοράρουν, Αμαρλαριώτη, Βιλανάκη και Ευαγγέλου, ενώ ο τερματοφύλακας της Νίκαιας, προχώρησε σε αρκετές εντυπωσιακές αποκρούσεις. Τέλος, να σημειωθεί ότι οι Άγιοι Ανάργυροι, τελείωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 56ο λεπτό, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μούμος.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων(Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Τσιφλίζογλου, Πλιάγκας, Ιλιάζι, Παναγιώτου, Μούμος, Κουσιάς(66’ Ευαγγέλου), Αμαρλαριώτης(80’ Γαδιτσάκης), Χατζής, Σαλγκάμης, Βιλανάκης.

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Γεωργόπουλος, Δεμέστιχας, Χονδρονάσιος, Ψαρούλης(70’ Πανδρεμένος), Τίκας, Μπακαρτζής, Καραφέριας(85’ Σταυρινάκης), Τριανταφυλλόπουλος(80’ Βέρρας), Γκουζιώτης, Γκατζούλης Δ.

Διαιτητής: Τζήλος Βοηθοί: Μάνος, Σουλιώτης

Γιώργος Μητσιούλης