Βαθμολογία

Ηρακλής Χάλκης για να γουστάρεις

Ευρεία νίκη με σκορ 6-0 πήρε ο Ηρακλής Χάλκης, απέναντι στην Δάφνη Γλαύκης, για την 26η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Χάλκης, ήταν καταιγιστική και χωρίς να βρει κάποιο εμπόδιο, έφτασε σε αυτήν την νίκη και σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Νίκου Ανδρέου, άνοιξε το σκορ, μόλις στο 8ο λεπτό της συνάντησης. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Κουσιώρας κατάφερε να κερδίσει τον Κουκούτση και έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Τζατζάκης, διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους κάνοντας το 2-0, ενώ στο 28’ ο Παπαδημητρίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Στο 40ο λεπτό, ο Κώστας Κουσιώρας, έκανε το 4-0, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Χάλκη συνέχισε στον ίδιο ρυθμό κι έτσι στο 60ο λεπτό, ο Τζατζάκης, με δεύτερο προσωπικό τέρμα, έκανε το 5-0. Το τελικό 6-0 για τον Ηρακλή Χάλκης, διαμόρφωσε στο 70’ ο Γουργιώτης, ενώ από την άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι, απείλησαν με τους Νίκο και Ευάγγελο Τσιώλη, Νίκο Βράκα και Αγγελακόπουλο.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Σταμάτης, Γουργιώτης, Πρίφτης(55’ λ.τ. Κοττάκος), Αλμυρούλης, Κουσιώρας Ν., Κουσιώρας Κ., Βογιατζής Σ.(80’ Μπεκιώτης), Βογιατζής Χρ., Παπαδημητρίου, Τζατζάκης.

Δάφνη Γλαύκης(Δημήτρης Δανιλούλης): Κουκούτσης, Σερακιώτης, Σμυρλής, Αλεξανδρής, Υφαντής, Τζιότζιος, Βεργής, Αγγελακόπουλος(60’ Βράκας Χρ.), Τσιώλης Ευ., Κουτής, Τσιώλης Ν(50’ Βράκας Ν.).

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Αναστασίου, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης