Βαθμολογία

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για τους Νέους!

Ακόμα μια πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε η ομάδα Νέων του Τυρνάβου, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου. Το συγκρότημα του Θανάση Κουτσαφτίκη διεύρυνε το αήττητο σερί του στους 7 αγώνες και συνέχιζει δυναμικά στο πρωτάθλημα Football League Νέων ΟΠΑΠ. 

Η ομάδα του Τυρνάβου παρ' όλο που ξεκίνησε πολύ άσχημα για αυτούς η αναμέτρηση, αφού βρεθήκανε πίσω στο σκορ από το πρώτο μόλις λεπτό με αυτογκόλ του Ακρίβου, βρήκανε τα ψυχικά αποθέματα και γυρίσανε το παιχνίδι και πανυγήρισαν μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος.

Την αρχή έκανε ο Λίταινας που ισοφάρισε το παιχνίδι, ευστοχώντας στο πέλναλντι που κέρδισε έπειτα από χέρι αμυνομένου και η ανατροπή ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Τασιούλη να πλασάρει μέσα από την περιοχή τον αντίπαλο τερματοφύλακα, γράφοντας το τελικό 2-1. H ομάδα του Βόλου δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να ελέγξει τη ροή του αγώνα, χάνοντας δίκαια από την ομάδα του Τυρνάβου που απώλεσε πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. 

Για την ομάδα του Τυρνάβου ξεκίνησαν οι: Παναγιώτου, Ακρίβος, Αλεξίου, Δάσσιος, Μητσιογιάννης, Τσεκούρας, Ντιντής, Τασιούλης, Λίταινας, Μεζίνη, Χριστίδης. Ως αλλαγές αγωνίστηκαν οι: Νούσιος, Γελαλής, Πέρπερας, Χατζής.