Βαθμολογία

Σημαντικός βαθμός για τον Δαμασιακό

Ο Δαμασιακός πήρε έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Α’ ΕΠΣΛ. Συγκεκριμένα ήρθε ισόπαλος (0-0) στη Νεάπολη κόντρα στον Ηρακλή Λάρισας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας και γενικά δεν είχε φάσεις. Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν μέτριοι στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη πατούσαν καλύτερα μέσα στο γήπεδο, αλλά χωρίς να κάνουν την μεγάλη φάση.

Ο Δαμασιακός παρατάχθηκε με βασικές απουσίες, όμως κατάφερε να μην δεχθεί γκολ και να πάρει ένα σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Φάσεις για γκολ δεν είχε επί της ουσίας, κατάφερε όμως να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα, σε ένα γήπεδο αρκετά κακό και ιδιαίτερα μπροστά στις εστίες.

Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Γιαννακόπουλος, Ντουνούδης, Πότσης, Καρλιάμπας, Τσέλιγκας, Νάστας, Μπέης, Τσιάτας, Ζαφειρίου, Φιλίππου (76’ Μακρής).

Δαμασιακός (Λόλας – Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Γανός (84’ Λέτσιος Κ.), Οικονόμου, Καρακάνος, Μουσιός, Τσιάτας, Μουσιάδης, Τσιτουρτζής (90’ Λέτσιος Α.), Μπακαϊμης, Γωγάκος (76’ Σεϊζης), Λόλας.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιοφλίκη, Τσαπράζης, Τσακνάκη.