Βαθμολογία

Ιγγλέζος κερνάει, Βαρσάμης πίνει

Παρά τις απουσίες που είχε ο Φαλανιακός (4 βασικοί) κέρδισε τον Μαχητή Τερψιθέας με 3-1.Τα δύο γκολ που σκόραρε ο Βαρσάμης προήρθαν από πάσες του Ιγγλέζου ο οποίος παρά τις δύο ασίστ είχε και ένα γκολ.

Το πρώτο ημίχρονο είχε πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι πίεζαν και είχαν 3 καλές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ με τους Βαρσάμη, Πανταζή Γ. και Μπλέντι στο 12, 25 και 37  αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη «χτυπούσαν» με αντεπιθέσεις αλλά ο Μπαλαμώτης στο 15’ και ο Χατζηιωαννίδης στο 20’ αστόχησαν.

Στην επανάληψη τώρα είχαμε όλα τα γκολ. Συγκεκριμένα στο 48’ ο Βαρσάμης με κεφαλιά κάνει το 1-0 ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ιγγλέζου. Ο τελευταίος θα χάσει και πέναλτι στο 55’ για να έρθει η ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους στο 70 με ωραίο σουτ του Σιαμαντούρα μέσα απο την περιοχή. Όμως το παιχνλιδη δεν τελειώνει εδώ. Μετά από πολλές χαμένες φάσεις των Βαρσάμη, Ιγγλέζο και Μπλέντι στο 82’ ο Ιγγλέζος με σουτ θα δώσει προβάδισμα στην ομάδα του. Το τελικό 3-1 θα διαμορφωθεί στο 85’ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Βαρσάμη με κεφαλιά μετά από πάσα του Ιγγλέζου. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν 4 τα τέρματά τους στο 88’ αλλά ο Πανταζής Θ θα αστοχήσει από πλεονεκτική θέση.

Φαλανιακός (Φερραίος Γιαννακός): Μιγδάνης, Γκουντρουμπής, Χριστιανίδης, Πανταζής Γ., Σουλιώτης, Λιλολάρι, Αλατάς (25′ λ.τ. Σακελλαρίου), Μπλέντι, Κόκκινος (78′ Πανταζής Θ.), Ιγγλέζος (89′ Φραγκογούλας), Βαρσάμης.

Μαχητής Τερψιθέας (Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Καραμπούζης, Παπαδημητρίου (67′ Τζορμακλιώτης), Ζητούνης, Τσούτσας, Τσιώμης (67′ Κουρούκας), Μπαλαμώτης, Σιαμαντούρας, Χατζηιωαννίδης (75′ Ντάλλας), Ταστεμερίδης, Τσένος.

Διαιτητική τριπλέτα: Διαμάντης Χ., Δεληγιάννη, Παπαδημητρίου.

Βασίλης Παπαχατζής