Βαθμολογία

Ο Παραπόταμος το ντέρμπι ουραγών

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε ευκαιρίες ο Παραπόταμος νίκησε με 1-0 την Μελιβοία και φαίνεται να πετυχαίνει το στόχο του που είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε καμία αξιοσημείωτη ευκαιρία εκτός αυτής του γκολ. Συγκεκριμένα στο 35’ ο Κόκκινος θα εκτελέσει κόρνερ με πρώτο αποδέκτη της μπάλας τον Κολοβό ο οποίος θα δώσει πάσα στον Τσιουτσιούμη που θα πάρει μια παλικαρίσια κεφαλιά για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου αλλά και το τελικό.

Στο β’ ημίχρονο τα σκληρά μαρκαρίσματα συνεχίστηκαν. Στο 66’ ο Κουκουτσέλας θα αφήσει την ομάδα του με 10 παίχτες όμως αυτο δεν είχε επίδραση στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με το Γκουντάρα στο 73’ ο οποίος θα αστοχήσει από πλεονεκτική θέση και έτσι το σκορ παρέμεινε στο 1-0.

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Μπέτσιος, Γκουγκουλιάς, Κολοβός, Τσιτσιούμης, Δαλακώνης, Τάκε, Συκιώτης (70′ Παππάς), Κόκκινος (83′ Σερίφης Β.), Καπετάνιος (88′ Μούμος), Κουκουτσέλος.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Ζεϊμπέκης, Κατσιάνος, Σουφχάρας, Λιάκος (75′ Πενίκης), Παπαηλίας, Γεωργούλας, Σιμσιρής, Λουκανίκας, Ντούμος, Πασιάς Π. (50′ Γκόλαντας (70′ λ.τ. Πασιάς Δ.), Γκουντάρας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γκάγκας, Βασιλός, Μακρής.

Βασίλης Παπαχατζής