Βαθμολογία

Διπλό παραμονής για το Αβέρωφ

Ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ συνέχισε τις καλές εμφανίσεις, αλλά και τα νικηφόρα αποτελέσματα που τον φέρνουν κοντά στον στόχο της παραμονής.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το Σάββατο επικράτησε με σκορ 0-2 της Δήμητρας Γιάννουλης και βλέπει καλύτερα το μέλλον του. Το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, αφού οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν ανώτεροι, είχαν την υπεροχή, τις φάσεις και τα γκολ, σε ένα πολύ κακό λασπωμένο αγωνιστικό χώρο. Λίγα πράγματα από τους γηπεδούχους.

Στο 35’ ένα καλό σουτ με τον Καφφέ, μπερδεύτηκε ο Παναγιωτόπουλος, αλλά η μπάλα κόλλησε στην λάσπη. Στο 42’ ο Καραβασίλης, έκανε το σουτ από την περιοχή ο Παζιάνας «βούτηξε» και έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 43’ ο Μαντζαφλάρας ανέτρεψε τον Ελευθέρογλου, δόθηκε πέναλτι, το εκτέλεσε ο Ταρταμπούκας και έγινε το 0-1.

Στο 59’ ο Ελευθέρογλου εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια και άουτ. Στο 63’ ο ίδιος παίκτης μπήκε από αριστερά, έκανε το διαγώνιο σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 76’ σέντρα του Καραβασίλη από δεξιά για την Δήμητρα και πριν η μπάλα φτάσει στο Σπανό ο Τσιρβούλης έδιωξε πάνω στην γραμμή. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, όμως στο 81’ μέσα στην περιοχή ο Σουλούκος έστρωσε στον Καφφέ και αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Δήμητρα Γιάννουλης (Κώστας Τσιουτσιούμης): Παναγιωτόπουλος, Νασιάκος, Ναϊμ, Φατούρας, Μαντζαφλάρας, Μανάκας (54’ Λεωνιδάκης), Καραβασίλης, Μπαμπάλης, Γκαλγκανόπουλος (62’ Μονάντερος), Σπανός.

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Βασίλης Μπακογιάννης): Παζιάνας, Μηνάς, Χατζής, Γουργιώτης (50’ Τσιαντούλης), Ελευθέρογλου (67’ Σαπάκος), Κλεισιάρης, Ντούγκος (73’ Σουλούκος), Καφφές, Κολοβός, Ταρταμπούκας, Τσιρβούλης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Δήμου, Ακρίβος.