Βαθμολογία

Εμφατική νίκη για Βλαχογιάννι

Ο Αετός Μακρυχωρίου είχε την κατοχή και το πάνω χέρι αλλά ήταν αυτός που ηττήθηκε με 4-2 στο Βλαχογίαννι. Τα πολλά γκολ μαρτυρούν το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες στους οπαδούς που παραβρέθηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι χάνοντας 2 καλές ευκαιρίες με τους Πικούλη και Φουσίκα. Όμως στο 22’ ο Λιόλιος θα κερδίσει πέναλτι με τον Πατσιωτό να είναι ο εκτελεστής και με ψύχραιμο πλασέ κάνει το 1-0.Στο 39ο λεπτό θα ερθεί κι άλλο γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Κοντοθανάσης εκτελεί κόρνερ, ο Κουρουμπίνος με το κεφάλι θα δώσει πάσα στον Ιωαννίδη με τον τελευταίο να κάνει το 2-0 με κεφαλιά. Το ημίχρονο θα τελειώσει με την αριστουργηματική εκτέλεση κόρνερ του Κοντοθανάση όπου και η μπάλα θα βρεθεί απευθείας στα δίχτυα για το 3-0 στο 45’.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εξίσου 3 γκολ. Στο 53’ σειρά τον φιλοξενουμένων να χτυπήσουν πέναλτι με τον Φουσίκα να ευστοχεί και να μειώνει σε 3-1.

Την παράβαση την έκανε ο Αναγνώστου με χέρι και δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κοντοθανάσης θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Καλαμάτα για να έρθει ο Λιόλιος 3 λεπτά αργότερα να κάνει το 4-1 ύστερα από πάσα «πάρε βάλε» του Πατσιωτού. Το παιχνίδι δεν τελειώσε εκεί. Στο 76’ οι φιλοξενούμενοι μειώνουν με τον Πικούλη να κερδίζει τις κόντρες και να σκοράρει κάνοντας το τελικό 4-2.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Μίσιος Δ., Παναγιώτου, Ιωαννίδης, Μίσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Αθανασούλης, Πατσιωτός, Κουρουμπίνος, Αναφνώστου.

Αετός Μακρυχωίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Καλαμάτας, Μπογδάνος, Τέας (46’ λ.τ Κιούμκος), Χρόνης, Δάσσιος, Αργύρης, Παυλόπουλος, Γκαραλιάκος (65’ Αλεξόπουλος), Φουσίκας (80’ Τζίκα), Νικούλης, Τζουμάκας

Διαιτητική τριπλέτα: Γεωργίου, Χατζηλιόντας, Διαμάντης.

Βασίλης Παπαχατζής