Βαθμολογία

Ντι Μαρία: «Αυξήθηκαν οι προσδοκίες»

Η σταδιακή πτώση στην απόδοση του Άνχελ Ντι Μαρία είναι κάτι που συζητιέται έντονα το τελευταίο διάστημα, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι το μπαμ που προκάλεσε από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αύξησε τις προσδοκίες του κόσμου!  

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός γνωρίζει ότι οι τελευταίες εμφανίσεις του δεν δικαιολογούν το εξωπραγματικό ποσό που δαπάνησαν οι «κόκκινοι διάβολοι» το περασμένο καλοκαίρι για να τον πάρουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ξεκαθάρισε πως θα βάλει τα δυνατά του για να δουν άμεσα οι οπαδοί τον πραγματικό του εαυτό.

«Ξεκίνησα αρκετά καλά και αυτό, νομίζω, ότι μεγάλωσε τις προσδοκίες. Όλοι νόμιζαν ότι θα συνέχιζα στον ίδιο ρυθμό. Έτσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο. Μερικές φορές είσαι στα πάνω σου και άλλες στα κάτω σου. Ανέκαθεν μου έπαιρνε χρόνο να εγκλιματιστώ στις νέες χώρες που αγωνιζόμουν. Πρέπει, όμως, να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να εστιάσω σε αυτά που θέλω. Σε τι; Να τα πηγαίνω όσο το δυνατόν καλύτερα», ήταν το σχόλιο του διεθνούς άσου.

Όπως είναι λογικό η κουβέντα στη συνέχεια πήγε στην περασμένη ήττα της ομάδας του από τη Σουόνσι, που την άφησε πίσω στη μάχη για την είσοδο στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ: «Η διάθεση της ομάδας ήταν καλή. Όχι τόσο ως συνήθως, διότι κανείς δεν χαρούμενος όταν δεν νικά στα παιχνίδια. Πρέπει να κρατήσουμε ψηλά το κεφάλι και να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να φτάσουμε τον στόχο μας. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία».