Βαθμολογία

Οι δηλώσεις των παικτών και του Προέδρου της ΕΠΣ Φθιώτιδας

Στην Συνέντευξη Τύπου παρόντες ο Χουσεΐν Μουμίν και ο αρχηγός Θανάσης Ρεπετσάς:

Ο Χουσεΐν Μουμίν είπε τα ακόλουθα: "Είμαι σε πολύ δυσάρεστη θέση και σε κακή ψυχολογική κατάσταση για την τιμωρία που έχω δεχθεί για κάτι που δεν έχω κάνει όχι μόνο στον αγώνα με τον Πιερικό αλλά και ποτέ στη ζωή μου. Είναι πολύ βαριές οι κατηγορίες και με μειώνουν σαν άτομο.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο αρχηγός της ομάδας μας ο Σάκης ο Ρεπετσάς πήρε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία, εμένα που με έχει κατηγορήσει ότι έχω πει όλα αυτά που λέει και στον βοηθό του και στον ίδιο γιατί δεν με τιμώρησε το ίδιο;

Έχω στοχοποιηθεί και εγώ και η ομάδα, έχω κάνει έφεση και ελπίζω να μηδενιστεί η τιμωρία μου, όχι απλά να μειωθεί και πάνω απ' όλα να μην χάσει η ομάδα μου τους βαθμούς που κινδυνεύει να χάσει.

Αναφέρθηκε στο Φύλλο Αγώνος ότι τον απείλησα να μην γράψει τίποτα, μέσα στην ένταση της στιγμής το σκέφτηκα, μετά το παιχνίδι δεν το σκέφτηκα να προειδοποιήσω την ομάδα μήπως έχει γράψει κάτι; Είναι φανερό ότι υπήρξε δόλος."

Ο αρχηγός Θανάσης Ρεπετσάς δήλωσε: "Στην αρχή όταν η ομάδα ήταν στην πρώτη θέση κάθε βδομάδα είχαμε ανακοινώσεις, πέναλτι η Λαμία και πέναλτι η Λαμία, να πω ότι είχαμε να κερδίσουμε πέναλτι σχεδόν έναν γύρο από το ματς με την Καρδίτσα, ειδικά μέσα στην Καλαμαριά είδατε τι πέναλτι δεν μας έδωσε ή μέσα στον Αγροτικό Αστέρα. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές όταν είμαστε κακοί αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, από κει και πέρα όμως ο εν λόγω κύριος στο ματς με τον Πιερικό ήταν εριστικός καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού το πέναλτι που δεν μας δίνει έχει τύχει και είμαι μπροστά και ο πρόεδρος του Πιερικού θα το έδινε, είμαι δίπλα του και του λέω δεν θα το δώσεις; και μου απαντάει παίξε τη μπάλα σου και σκάσε... Είχε δόλο, εμένα στο τέλος του παιχνιδιού που διαμαρτυρήθηκα με τιμώρησε με κίτρινη, δεκτό, τον Χουσεΐν που του είπε τόσα δεν του έδωσε τίποτα.

Εμείς προχωράμε και ας μας βάζουν τρικλοποδιές. Δίνουμε υπόσχεση ότι θα δώσουμε το 150% των δυνατοτήτων μας για να σας κάνουμε υπερήφανους. Πέρυσι ήμουν σε μια άλλη ομάδα, σε κάποια φάση βρισκόμασταν στην 4η θέση της βαθμολογίας, όμως με υπομονή και του κόσμου και των παικτών πετύχαμε τους στόχους μας. Σας θέλουμε και στα δύσκολα κοντά μας όχι μόνο στα εύκολα"

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας κ Δημήτρης Κουτρουμάνος αναφέρθηκε κυρίως σε διαδικαστικά θέματα κυρίως στις ημερομηνίες και τις ώρες που έχουν σταλεί τα έγγραφα στην ΠΑΕ και την υποχρέωση της διοργανώτριας αρχής να ενημερώνει τα σωματεία νωρίτερα για τις ενδεχόμενες ποινές. Επίσης σωστά διαπίστωσε ότι ακόμα και το όνομα του ποδοσφαιριστή είναι λάθος γραμμένο, ενώ ανέφερε ότι αν και η Επιτροπή συνεδρίασε την Τρίτη, βάσει της ημερομηνίας που αναγράφεται στο φαξ, οι αποφάσεις γνωστοποιήθηκαν μία μέρα αργότερα. Την ώρα μάλιστα που υπήρχε αγωνιστική δράση. Τέλος εξέφρασε την συμπαράστασή του προς την ομάδα και κάλεσε τους πάντες να τη στηρίξουν.