Βαθμολογία

Μόνο νίκη την Δευτέρα!

* Τσέκαρε Αιγινιακό ο Τζαναβάρας * Χωρίς Πινδώνη και Μουλόπουλο η ΑΕΛ

Η νίκη της ΑΕΛ κόντρα στον Τύρναβο ήταν σίγουρα μια καλή τονωτική ένεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Σίγουρα η εμφάνιση δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά αυτό που κρατάνε στην ομάδα είναι οι βαθμοί και θεωρούν πως ο χρόνος είναι μαζί τους, αφού οι παίκτες αρχίζουν σιγά – σιγά να «δένουν».

Το υλικό που διαθέτει η ΑΕΛ είναι πραγματικά από τα καλύτερα στην κατηγορία, αυτό που θα πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα είναι να έρθουν τα αποτελέσματα και η ομάδα να παίζει και καλό ποδόσφαιρο που θα ευχαριστεί τον κόσμο.

Το ματς με τον Αιγινιακό την προσεχή Δευτέρα στο Αλκαζάρ μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ο αντίπαλος παρουσιάζει αγωνιστική ανάταση. Από την άλλη στην ΑΕΛ δεν έχουν στο μυαλό τους κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης που θα ανεβάσει και άλλο την ομάδα στην βαθμολογία (στη συνέχεια η ΑΕΛ έχει ρεπό).

Ο Τζαναβάρας για το παιχνίδι της Δευτέρας εκτός του τιμωρημένου Πινδώνη (έχει δηλωθεί να μην παίξει στις αναμετρήσεις με Αιγινιακό, Φωκικό) δεν μπορεί να υπολογίζει και τον τραυματία Μουλόπουλο.

Τέλος ο τεχνικός της ΑΕΛ Παναγιώτης Τζαναβάρας ταξίδεψε στο Αιγίνιο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Αιγινιακού-Αγροτικού Αστέρα 2-0 για να έχει πλήρη αγωνιστική εικόνα της ομάδας του Αιγινιακού ενόψει του παιχνιδιού της Δευτέρας.

Να αναφέρουμε ότι δεν θα αγωνισθούν στο παιχνίδι της Δευτέρα οι τρεις τιμωρημένοι παίκτες του Αιγινιακού Καζάκης, Μπάρος, Πέντα.