Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 26ης/02/2015

Συνεδρίασε σήμερα 26/02/2015 στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της, τους δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Ευτυχία Καραχάλιου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο και την περασμένη Τετάρτη, επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ
Στην ομάδα ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ, για τη συμπεριφορά οπαδών της κατά τη διάρκεια του αγώνα της 21/02/2015 με αντίπαλο την ομάδα ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΑΡΑΠΟΤΑΜΟΥ επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΠΡΙΦΤΙ Φ., Δάφνη Γλαύκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ Κ., Δόξα Ομορφοχωρίου, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΠΙΤΣΟΥΛΗΣ Χ., Δόξα Ραχούλας, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου + αρχηγός, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΚΑΡΑΤΖΙΟΛΗΣ Χ., ΑΟ Συκέας, παρεμπόδιση προφανούς ευκαιρίας, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΟΥΡΟ Ν., Αμπελωνιακός, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΝΒΑΥΕ Β., Αναγέννηση Καλοχωρίου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου και της περασμένης Τετάρτης. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.