Βαθμολογία

Ελληνικές διαφημίσεις στο twitter

Από τις αρχές Φεβρουαρίου, τα ελληνικά brands έχουν πια τη δυνατότητα να προωθήσουν και μέσω Twitter τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

To Twitter ανακοίνωσε την επέκταση των χωρών που εκπροσωπείται εμπορικά από την εταιρεία Httpool. Μια από αυτές είναι και η Ελλάδα, με την Httpool να συνεργάζεται με την Rely.

"Λυπούμαστε που μας πήρε τόσο χρόνο..." δήλωσε σε συναντήσεις του με τα στελέχη της ελληνικής διαφημιστικής αγοράς ο Niall Horgan, Partner Manager EMEA του Twitter, o οποίος πρόσθεσε πως «Με περισσότερα από 500 εκατομμύρια Tweets να στέλνονται καθημερινά, το Twitter είναι ο απόλυτος χώρος για να συνομιλήσεις με τους φίλους σου, αλλά ακόμα και με άτομα σε όλο τον κόσμο που πιθανά δεν γνωρίζεις, αλλά ωστόσο έχεις κοινά ενδιαφέροντα».

Η πλατφόρμα έχει περισσότερους από 288 εκατομύρια χρήστες και χρησιμοποιείται ευρέως από τα brands σε όλο τον κόσμο, τόσο για να συνδεθούν με τους ήδη υπάρχοντες χρήστες τους, όσο και για να επικοινωνήσουν με νέα κοινά.

"Το Twitter είναι το social media με το οποίο οι άνθρωποι ανακαλύπτουν τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, πράγμα που το κάνει ένα εξαιρετικό μέσο για να επικοινωνήσουν τα brand με το κοινό τους" αναφέρει ο ο Niall Horgan και, όσον αφορά την χώρα μας σημειώνει πως "πολλές εταιρείες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το Twitter ως μέσο για να «ακούνε» τους πελάτες τους και έχουν τοποθετηθεί ήδη οργανικά σε αυτό, το οποίο μας κάνει ακόμη πιο ενθουσιασμένους, καθώς τώρα θα τους δώσουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν διαφημιστικά το Twitter, έτσι ώστε να ενισχύσουν το μήνυμά τους και όλη τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους".

Ποια είναι η Httpool

Η Httpool είναι ένα διεθνές cross channel advertising network καθώς και ένας στρατηγικός συνεργάτης για media agencies που αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής διαφήμισης. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της, η Httpool προσφέρει το ευρύτερο φάσμα σε ad network products, αλλά και λύσεων για ανάγκες display, video, engagement, social και performance channels, τόσο σε κινητά, όσο και σε συσκευές desktop. Η Httpool χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, διαθέτει εκτεταμένη διεθνή εμπειρία και αντιπροσωπεύει το Twitter, το BBC, την AOL, το Spotify και πολλούς ακόμη διεθνείς αλλά και τοπικούς publishers, μέσα από τα 16 γραφεία της στην Ευρώπη αλλά και την Ασιά.

Πηγή: advertising.gr