Βαθμολογία

Καλαϊτζίδης: «Απαιτούνται τολμηρές πολιτικές αποφάσεις»

Τη δική του άποψη για τα όσα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες ημέρες μέχρι να φτάσουμε στην αναστολή της Σούπερ Λίγκας έδωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, παρότι ο Άρης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Γ’ Εθνική. 

Για πεπατημένη του παρελθόντος έκανε λόγο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με αφορμή την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να αναστείλει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

«Εκτιμώ, ότι το συγκεκριμένο μέτρο, ακολουθεί την πεπατημένη του παρελθόντος. Αν δεν κάνω λάθος και πριν από λίγο καιρό, με αφορμή άλλο περιστατικό, είχε ληφθεί παρόμοια απόφαση, περί διακοπής των πρωταθλημάτων, χωρίς όμως, επί της ουσίας, ν΄ αλλάξει κάτι. Τώρα επανερχόμαστε στο ίδιο σκεπτικό, το οποίο όπως απεδείχθη, εκ των γεγονότων, δεν απέδωσε τίποτα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου στο Novasports και πρόσθεσε:

«Ο Αρης, παρ΄ ότι δεν αγωνίζεται αυτό το διάστημα στη Superleague, παρακολουθεί από κοντά τα γεγονότα στο κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, στο οποίο ιστορικά ανήκει. Αλλωστε, με την εν γένει πρακτική μας εώς τώρα, έχουμε αποδείξει πως εξακολουθούμε να λειτουργούμε ως ομάδα Superleague, σε όλα τα επίπεδα».

Καταλήγοντας, ο κ. Καλαϊτζίδης υπογράμμισε: «Εάν αυτό το διάστημα της διακοπής μίας εβδομάδας φανεί χρήσιμο σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να βρεθούν λύσεις, τότε είμαι μαζί τους. Αυτό που πιστεύω είναι πως χρειάζονται τολμηρές πολιτικές αποφάσεις, προκειμένου το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να βρει τον δρόμο του. Ο Αρης, έχει προτάσεις, έχει άποψη για όλα όσα συμβαίνουν, παρά την περιπέτεια της Γ΄ Εθνικής που αυτό τον καιρό είναι υποχρεωμένος να περάσει και πάντα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές του ποδοσφαίρου, μπορεί να φανεί χρήσιμος προς πάσα κατεύθυνση, έχοντας την εμπειρία δεκαετιών στην Α΄ Εθνική».