Βαθμολογία

Απέρριψε η ΑΕΛ την βράβευση του Τυρνάβου!

Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 σχετικά με την χτεσινή βράβευση στην Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. θέλει να αποκαταστήσει την αλήθεια παραθέτοντας τα πραγματικά γεγονότα.
Θέλουμε να επσημάνουμε ότι η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 με χαρά και τιμή επιθυμούσε να βραβεύσει την Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. για την προσφορά της στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Προσμέναμε την στιγμή της φιλοξενίας μας για να αποδώσουμε το σεβασμό και την εκτίμησή μας προς την ομάδα με την οποία μεγαλώσαμε και γαλουχηθήκαμε στο ποδόσφαιρο, ωστόσο αυτή απέρριψε, μέσω της διοίκησης της, την βράβευσή μας.
Η διοίκηση της Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 περίμενε αυτή την αναμέτρηση ως μια γιορτή για το νομό μας όπου στις θύρες του σταδίου Αλκαζάρ θα παρευρίσκοντο μαζί φίλαθλοι και από τις δύο ομάδες.
Ανεξαρτήτως όμως της απόφασης, για μας η Α.Ε.Λ. ήταν - είναι - και θα είναι η μεγαλύτερη επαρχιακή ομάδα και από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, πρότυπο και υπόδειγμα ιστορίας. 
Η Π.Α.Ε. ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 πιστή στη φιλοσοφία και τις ιδέες της θα βραβεύει όσους μεγάλους συλλόγους φιλοξενεί, ανεξαρτήτως διοικήσεων.
Εμείς θα επιχειρήσουμε να κάνουμε μια επαφή με την ερασιτεχνική Α.Ε.Λ. για να παραδώσουμε την τιμητική πλακέτα.
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.