Βαθμολογία

Γκόλτσιος: «Κρατάμε τη νίκη, πάμε τελικό!»

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Αμπελωνιακού μιλάει στο athleticlarissa.gr

Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής του Αμπελωνιακού Κώστας Γκόλτσιος ήταν αυτός που χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του στις καθυστερήσεις του ημιτελικού αγώνα της ΕΠΣΛ με αντίπαλο την Αναγέννηση Καλοχωρίου.

Συνέντευξη στην Βάσω Γκατζούλη

Μετά το τέλος του αγώνα τον συναντήσαμε έξω από τα αποδυτήρια και μίλησε στο athleticlarissa.gr για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Για την εμφάνιση στο ματς με την Αναγέννηση Καλοχωρίου: «Η αλήθεια είναι πως δεν παρουσιαστήκαμε καλοί, γιατί μέσα σε τρεις εβδομάδες δώσαμε αρκετά ματς σε πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο. Αυτό που μετράει, έστω και έτσι είναι που πήραμε τη νίκη».

Για το γκολ που πέτυχε: «Είναι μία δουλεμένη φάση στην προπόνηση, ο Γρηγορίου είναι ένας πολύ καλός παίκτης, εκτέλεσε το κόρνερ, η μπαλιά ήταν ακριβείας και εγώ την αξιοποίησα με ιδανικό τρόπο».

Για τα συναισθήματά του για τη νίκη: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εγώ έδωσα τη λύση για τη νίκη στην ομάδα μου σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι και έτσι θα πάμε στον τελικό. Με τη νίκη μας σίγουρα θα ευχαριστήσουμε το σωματείο μας και τους φιλάθλους μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην Αναγέννηση Καλοχωρίου που πάλεψε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, στη διοίκηση και φυσικά στον προπονητή μας κ. Τάκη Παραφέστα».