Βαθμολογία

Τζαναβάρας: «Σημαντική νίκη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, στην Συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι: «Κάναμε μια σημαντική νίκη για εμάς. Σημαντική τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά, μιας και η ψυχολογία μας δεν ήταν η καλύτερη μετά την ήττα από τον Βόλο. Πήραμε τους 3 βαθμούς και πλέον κοιτάμε διαφορετικά το μέλλον. Σε κάποια σημεία τα καταφέραμε, σε κάποια άλλα όχι και τόσο. Παλέψαμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Τώρα μένει το επόμενο παιχνίδι με τον Αιγινιακό. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας, είναι το άγχος, γιατί η πίεση είναι πολύ μεγάλη. Θέλουμε πάρα πολύ την νίκη και αυτό μας έχει γεμίσει με άγχος. Παίζουμε κάτω από τρομερή πίεση. Στόχος μου είναι να φτιάξω ένα διαφορετικό σχήμα με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Αυτήν την στιγμή έχω καλύτερη εικόνα σχετικά με τα χαρακτηριστικά των παικτών μου. Θέλω ένα σταθερό σχήμα για να μπορούμε να παίζουμε καλύτερα».

-Σχετικά με την παραίτηση σας;                     

«Μου είπαν άνθρωποι της διοίκησης να παραμείνω και να συνεχίσω την προσπάθεια. Να δουλέψουμε καλύτερα και να τα καταφέρουμε».

Από τους παίκτες της ΑΕΛ, μίλησε ο Μανώλης Ζαχαράκης, που ανέφερε τα εξής: «Σήμερα, είχαμε ένα ματς το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε, γιατί μετά την ήττα από τον Βόλο είχαμε πέσει ψυχολογικά. Σήμερα, αν και δεν παίξαμε τόσο καλά, δείξαμε ψυχή και καταφέραμε να το πάρουμε. Θέλουμε να μπούμε στην τριάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Με την νίκη αυτήν, θα λυθούν τα πόδια μας και θα προχωρήσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα».