Βαθμολογία

Τριπλό χτύπημα και τελικός για τον Αχιλλέα

Νίκη με σκορ 3-0 κατάφερε να πάρει ο Αχιλλέας Φαρσάλων, απέναντι στην Δόξα Αργυροπουλίου, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ερασιτεχνών του Νομού μας, στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, στο ουδέτερο γήπεδο της Νίκαιας.

Η ομάδα των Φαρσάλων, αντιμετώπισε έναν αντίπαλο που την κοίταξε στα μάτια, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται μια κατηγορία πιο κάτω. Τελικά όμως, η εμπειρία έκανε την διαφορά και έτσι ο Αχιλλέας, πήρε την νίκη-πρόκριση στον μεγάλο τελικό, όπου θα διεκδικήσει την κούπα απέναντι στον Αμπελωνιακό, που κατάφερε κι αυτός να προκριθεί κόντρα στο Καλοχώρι.

Η τυπικά γηπεδούχος ομάδα των Φαρσάλων, ήταν αυτήν που απείλησε πρώτη στο παιχνίδι, όταν στο 22ο λεπτό, ο Κατσανάκης δοκίμασε ένα σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να καταλήγει άουτ. Στο 28’ η Δόξα απάντησε, όταν ο Κόκορας βρήκε με ωραίο τρόπο τον Τσιάγκο, που επιχείρησε ένα σουτ από το ημικύκλιο, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ και σε αυτήν την περίπτωση.

Στο 32’, η ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε μια ανύποπτη φάση. Συγκεκριμένα, ο Πολύκαρπος Μπένος, δοκίμασε ένα σουτ από πλάγια δεξιά θέση, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Μπαχτσεβάνου, για το 1-0. Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, σημειώθηκε στο 42ο λεπτό, όταν ο Μπένος, μπήκε από δεξιά στην περιοχή, έδωσε στον Αποστόλη Τσιανάκα, που έκανε το σουτ, αλλά ο Μπαχτσεβάνος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, είχαμε μια ένταση στις κερκίδες και στο παιχνίδι, με τον διαιτητή να διακόπτει το ματς για λίγα λεπτά. Τελικά, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν και έτσι συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση.

Στο 60ο λεπτό, ο Βούλγαρης με ένα σουτ από αριστερά, διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, κάνοντας το 2-0. Στο 83ο λεπτό, ο Σβερκούλης, δοκίμασε ένα σουτ, με τον Μπαχτσεβάνο αρχικά να αποκρούει την μπάλα, η οποία όμως στην συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα του, με τον δείκτη του σκορ να ανεβαίνει στο 3-0. Στο 87’ ο Αχιλλέας, θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα, όταν ο Αντωνιάδης έκανε ένα πολύ όμορφο σουτ, με την μπάλα να «γλύφει» το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια να περνάει άουτ.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Πατσιούρας, Τσιούλης(62’ Κουτσοκέρας Αθ.), Τσιανάκας Απ., Τλούπας, Αντωνιάδης, Κατσανάκης(71’ Κομισόπουλος), Τσιανάκας Β., Βούλγαρης, Μπένος(77’ Ζαγγανάς), Σβερκούλης.

Δόξα Αργυροπουλίου(Αλέξης Παγκαρλιώτας): Μπαχτσεβάνος, Μάρκου, Μπαντούκας, Μεσημέρης, Βλιώρας(52’ Μπέλτσιος), Μπαχτσεβάνος, Ζάχος, Κολομητρούσης(70’ Ελμάζι), Τσιάγκος, Κόκορας, Τιούτιος(77’ Τζανέκας).

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Βοηθοί: Τσαπράζης, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης