Βαθμολογία

Ανακοινώνει διακοπή!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, στο περιθώριο της συνεδρίασης κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ πήρε τη συγκατάθεση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και ανακοινώνει διακοπή πρωταθλημάτων!

Το αναμενόμενο ραντεβού του Σταύρου Κοντονή με τον Αλέξη Τσίπρα, που από το πρωί είχε αναβληθεί για τις 14:40, δεν χρειάστηκε τελικά να πραγματοποιηθεί, καθώς οι δυο τους συναντήθηκαν στο περιθώριο της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, o υφυπουργός ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για την πρόθεσή του να λάβει σκληρά μέτρα για την πάταξη της βίας και της διαφθοράς στον ελληνικό αθλητισμό, προτείνοντάς του την αναστολή των πρωταθλημάτων.

Ο Αλέξης Τσίπρας συμφώνησε με την πρωτοβουλία Κοντονή κι έτσι οδεύουμε πλέον προς διακοπή των πρωταθλημάτων. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή θα έχει διάρκεια για περίπου τρεις εβδομάδες, με την προοπτική στο διάστημα αυτό να ληφθούν δραστικά μέτρα και να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου αυτά να ξαναξεκινήσουν. Χωρίς τίποτα να αποκλείεται αν δεν υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο διάστημα της διακοπής... 

Αυτή την ώρα ο Σταύρος Κοντονής έχει συνάντηση με τους προέδρους της Superleague, Γιώργο Μποροβήλο και της Foootball League, Σπύρο Καλογιάννη, καθώς και με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Τοπολιάτη (ο πρόεδρος Γιώργος Γκιρτζίκης έχει υποχρεώσεις στο εξωτερικό), προκειμένου να τους ανακοινώσει την απόφασή του. 

Πηγή: sdna.gr