Βαθμολογία

Κοντά στην ανανέωση ο Ντε Χέα!

Βάσιμες είναι πλέον οι ελπίδες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νταβίντ Ντε Χέα, από τη στιγμή που ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, γνωστοποίησε στους διοικούντες τον σύλλογο, ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για εκείνον η απόκτηση τερματοφύλακα. Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θα συνεχίσει να ανήκει το μέλλον του Νταβίντ Ντε Χέα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθούσε -και συνεχίζει να παρακολουθεί- στενά τον Ισπανό κίπερ, μετά την εξαιρετική σεζόν που διανύει τη φετινή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ. Με την απόδοση των Ίκερ Κασίγιας και Κέιλορ Νάβας να μην πείθουν στον μέγιστο βαθμό, τα ρεπορτάζ ανέφεραν πως οι «μερένχες» ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτηση του 24χρονου κίπερ.

Παρόλα αυτά, ο προπονητής της ισπανικής ομάδας, Κάρλο Αντσελότι, κρίνει άκρως ικανοποιητικό το δίδυμο στο «άσσο», με αποτέλεσμα να γνωστοποιήσει τη διοίκηση την άποψη ότι η αγορά τερματοφύλακα δεν θα πρέπει να είναι επιβεβλημένη.

Αυτόματα λοιπόν, η Γιουνάιτεντ αποκτά και πάλι το «πάνω χέρι», επισπεύδοντας τις προσπάθειες για την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Ντε Χέα, κάτι, που όπως όλα δείχνουν, θα έχει θετική εξέλιξη.