Βαθμολογία

Αργότερα η συνάντηση Τσίπρα-Κοντονή

Αντίστροφα θα γίνουν τα ραντεβού του Σταύρου Κοντονή για την εξεύρεση λύσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο υφυπουργός θα συναντήσει πρώτα τους φορείς του ποδοσφαίρου και μετά τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Για τις 14:40 μετατέθηκε η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, όπως προκύπτει από ενημέρωση του γραφείου του πρωθυπουργού.

Ωστόσο, νωρίτερα ο υφυπουργός αθλητισμού θα συναντηθεί στη μία το μεσημέρι – όπως είχε προγραμματιστεί - με τους ανθρώπους της ΕΠΟ, της Σούπερ Λίγκας και της Football League στη μία το μεσημέρι, με στόχο την εξεύρεση λύση μετά τα όσα σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες, με αφετηρία τα επεισόδια στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Στη συνέχεια, ο κ. Κοντονής θα συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα, τον οποίο θα ενημερώσει για τις επαφές που είχε με τους φορείς του ελληνικού ποδοσφαίρου, προτού το απόγευμα (στις πέντε) θα έχει εκ νέου επαφή με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠ.

Μιλώντας νωρίτερα στον ΣΚΑΪ, ο υφυπουργός Αθλητισμού παρουσίασε τη διακοπή των πρωταθλημάτων ως ένα από τα ενδεχόμενα μέτρα -κι όχι ως δεδομένο- που ενδέχεται να λάβει η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.

Πηγή: sport-fm.gr